hamilelik takvimini beceremedim.altta yazı yok bu seferde.canlarım çok iyiyim.teyzeleri biz bir mucize daha yaşıyoruz bebişlerim ikizzzzzz.allahın hikmeti biri aşılamadan önce biri aşılamadan sonra tutmuş.daha dogrusu aşılamaya gerek kalmadan kendileri döllenmişler 2 bebegimin arasında 1 hafta var.10 gün önce tek keseydi 10 gün sonra 2 kese 2 bebek iki kalp gördük.allahtan umut kesilmez ilaç vs her şey boş her şey allahtan.ve kızlar ben merdivenlerden yuvarlandım asfalta paıştım ama allaha şükür bebeklerime bir şey olmdı allaha şükür.
kızlar çatlatıcı igneden 12 saat önce ve 2 gün önce çatlatıdan 12 saat sonra ve çatşlatıcıdan 36 saat sonra ve aşılamadan 2 gün sonraki haftada 3 defa ilşki yapın ve adetinize 5 gün kalada bırakın çatlatıcıdan 36 saat sonraki gün günde 2 defa yutmak üzere progestan kullanın.ben bunları yaptım.
kızlar bişey sormak istiyorum size biz bayramdan sonra eşimle dr a yeniden gidip tedavimize başlamak istiyoruz ama aşılama yaptırmak istiyorum ben bunun aşamaları neler öncesinde neler gerekiyor ne gibi testler filan yani
canımmm teşekkür ederim cevabın ve ilgin için
ben 1 sene önce yaptırdım tahlillerimi ama yeniden isterler sanırım dimi yarın adetimin 3. günü oluyor ve pazar acaba pazartesi gidebilirsem başlayabilirmiyiz rahim filmi çekilmedim ya açıkçası biraz tırsıyorum ondan bakalım isterlerse yaptırırım teşekkür ederim tatlımmmm
Insallah canim. Rabbim dualarimizi kabul eder insallah...CANIMHAYIRLI GÜZEL GÜNLER........SANADA........ RABBIM İNŞ BU GÜZEL DUALARI MAKBUL EYLEYECEK... VE MUTLULUK HABERLERI GELECEK SIRAYLA. RABBIM KIMSEYI SIKINTIDA KOMASIN. HAYIRLI BEBİŞLER NASIP ETSIN O OL DEMEYINCE OLMUYOR. İNŞ VAKTI ZAMANI GELMIŞTIR DE HERKES SEVINIR BURDAN YA BEBEĞİMİN GAZI VAR NAPCAMM GİBİ HABERLER YAZARIZ ARTIKK HATTATA ÖNCE İSİM ARARIZ BIRBİRİMİZE İNŞŞŞŞŞŞŞ..CANIM İÇİNİ FERAH TUT BEKLENEN GÜN İNŞ ÇOK YAKINNNNNNNNNNNhihoyyyt
Insallah canim. Rabbim dualarimizi kabul eder insallah...
Canım sen neden bizim listede yoksun amaaaaa. :sm_confused: Hemen ekliyorum. Sorun neydi (sayı ve morfoloji miydi)? Son adet tarihin nedir? Kullandığınız birşey varmı? Hemen ekleyeceğim seni de. Pembe köşeye transfer oluca halay çekeceğiz burda. :teytey:
hamilelik takvimini beceremedim.altta yazı yok bu seferde.canlarım çok iyiyim.teyzeleri biz bir mucize daha yaşıyoruz bebişlerim ikizzzzzz.allahın hikmeti biri aşılamadan önce biri aşılamadan sonra tutmuş.daha dogrusu aşılamaya gerek kalmadan kendileri döllenmişler 2 bebegimin arasında 1 hafta var.10 gün önce tek keseydi 10 gün sonra 2 kese 2 bebek iki kalp gördük.allahtan umut kesilmez ilaç vs her şey boş her şey allahtan.ve kızlar ben merdivenlerden yuvarlandım asfalta paıştım ama allaha şükür bebeklerime bir şey olmdı allaha şükür.
Canim insallah pembe koseye yerlesiriz hayirlisi ile:)
Evet canim sorun sayi, morfoloji ve hareket azligi. Esime, sizden ogrendigim bilgiler ile, taze havuc suyu iciriyorum iki gundur bugunde corek otu bal tarcin ve ceviz yedirdim artik bu boyle duzene gircek insallah. Ayrica esim her gun icinde vucudumuz icin gerekli olan tum vitaminlerin oldugu 1 tablet aliyor bunu icinde selenyum, cinko ve E vitaminide var. Ve keciboynuzu tozu aldik. Ama minervaduygu arkadasimizin dedigi gibi keciboynuzu gercekten sperm sayisinda azalmaya neden oluyor olabilirmi? Arkadaslar icinizden ben esime keciboynuzu kuru uyguladim ve sperm sayisi artti diyenler varmi???
Son adet tarihim 2 Eylul. Sagol canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?