hosgeldin cnm![]()
hoş bulduk bitanem ne haber :1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldin cnm![]()
hoş bulduk bitanem ne haber :1hug:
hoş bulduk canım valla her gece bu saatlerde burdayım ta sahura kadar sen niye gece kuşusun canım ayrıca gece senle hiç rastlaşmadık kaydirigubbakcemile5a.s.
hayırlı geceler arkadaşlar hamiş haberlerı geliyo yavaş yavaş rabbım inş çoğaltır bu haberlerıı ve bekleyen herkesı muratlarına nail eyler rabbom ol deyınce oluyor aslında önemli olan bu........ allahtan umut kesmeyelim. herşeyın heyırlısın nasıp etsın bu mubarek günlerde......................bol dua ile.........................seher vaktı yapılan duaların en güzel vaktıdır. bol bol dua edlımmmmmmmmmmmmmmm
kızlar bu lökosit değeri sanırım gebe kalmaya engelmiş
bizimki 1-2 milyon çıktı senağlama
sebebi iltahabik durummuş
bunun başka sebepleri nelerdir beni bilgilendirirmisiniz?
minervaduygu tebrikler... Esinin bu spermiyogram degerleri ile dogal yoldan hamile kalman bana umit verdi. Sunu iyice anladim, Rabbim ol demeden hicbirsey olmuyor. Burdaki hamis listesinde Rabbimin mucizelerine bircok ornek var. Allahim o guzel haberi vermeyi burdaki tum isteyenlere nasip etsin. Amin...
Kizlaar Ramazanin son 10 gecesine girdik. Bakin bu yil Kadir gecesi 21. gece olabilir. Gece kalkip dua etmeyi sakin ihmal etmeyin. Ozellikle bol bol salavat ve Kenzul Ars duasini okuyalim ve birbirimize dua edelim...
Hepimiz hakkinda hayirlisini diliyorum.
Bu arada nevrosky 1 gunluk ceza verilme olayi gercekten benide uzdu ve bu ceza verilmeden evvel bilgilendirilme geregi duyulmamasida bir o kadar uzdu. Cunku buraya cevap yazmasamda takip ediyorum cok tatli bir insansin. Bu cezayi gercekten hak etmedigini dusunuyorum, en azindan on bilgilendirme olmaliydi. Eger biliglendirildikten sonrada yapmaya devam etseydin iste o zaman ceza uygulanirdi. Bilemiyorum, her zaman her yerde adalet gozetilmiyor maalesef!
kızlar bu lökosit değeri sanırım gebe kalmaya engelmiş
bizimki 1-2 milyon çıktı senağlama
sebebi iltahabik durummuş
bunun başka sebepleri nelerdir beni bilgilendirirmisiniz?
hayırlı geceler arkadaşlar hamiş haberlerı geliyo yavaş yavaş rabbım inş çoğaltır bu haberlerıı ve bekleyen herkesı muratlarına nail eyler rabbom ol deyınce oluyor aslında önemli olan bu........ allahtan umut kesmeyelim. herşeyın heyırlısın nasıp etsın bu mubarek günlerde......................bol dua ile.........................seher vaktı yapılan duaların en güzel vaktıdır. bol bol dua edlımmmmmmmmmmmmmmm