Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese merhaba ayy dun gelemedım neler olmus...nevrocom cok uzuldum...ve cok sacma buldum..neysekı 1 gunlukmus...şimdı yazılanları bıtırdım..hayretler ıcınde okudum....neysekı kotu bır olay sonrası MINERVA DUYGUNUN MUJDESINI ALDIK....COK SEVINDIM..
NEVROCUM SENIN YAPTIGIN CALISMALAR COK GUZEL..BEN KENDI ADIMI SOLEYIM VE DIGER KIZLARDA HEM FIKIRDIR SANIRIM.SEN OLMAYINCA OLMUYOR.DIGER ARKADSLAR ALINMASIN ONLARDA COK YARDIMCI OLUYOR.ONLARADA TESEKKUR EDIYORUM..SANADA AYRICA TESK EDERIM.. BURADA MORAL KAYNAGI OLUYORUZ BIRBIRIMIZE...RUH HALIM ILK BASTA KOTUYDU SIMDI SIZLERLE NESLEYIM..BILIYORUMKI..MORALLERIMIZ YUKSEK OLDUGU SURECE KAVUSMAK ISTEDIGIMIZ TUM OZLEMLERIMIZE KAVUSACAGIZ../COLOR]
dün de yazmıştım bugün seda sayanı izleyen var mı ben okulda izleyemedim ,ibrahim saracoğlu çıkacaktı spermi artıran yiyecekleri anlatacaktı izleyen varsa yazın lütfen.
nevrosky canım hoşgeldin hihoyyyt :lepi: hatta güzel bir haberle geldin minerva duygu çok tebrik ederim :sm_cool::sm_cool:umutlandırdın bizi darısı başımıza :Saruboceq:
Nevrosky geçenlerde sana bir linkten bahsetmiştim; özelikle morfoloji sorunu yaşayanlar için enteresan : linki veremiyorum çünkü çok uzun ama google'de sperm dna fragmantasyonu yazarsan yazıya ulaşabilirsin. (androloji sitesinden)
merhaba canım..bugun bıraz baktım seda sayana.degısık bırsey demedı yıne kecıboynuzu kurunu soyledı.
bırde yumurtayı gelistirici kür söyledi.
kuru incir kürü.
(8-9 adet kuru inciri soğuk suda yikiyoruz.
Yarim litre kaynayan suya 8-9 tane kuru incir atiyoruz ve 8-9 dk kaynatiyoruz.
Daha sonra bu suyu sabah ve öğle yemeğinden önce yani günde 2 kez içiyoruz.
Bu uygulama 20-25 gün devam ediyor.)
buarada yenı hamısımız ckmıs ya cok sevındım...hihoyyyt
tebrıkler minerva duygu..a.s.:1hug::hooray:
Kızlar bu arada 4444 bitti. Benim 1 tane ve duası ile bağışlaması kaldı. Ben de adetim bitince bunları yapacağım , 3 tur dualarımızla beraber. Artık dua okuyamıyoruz canlarım buradan yasak biliyorsunuz. En yakın zamanda şu duaları bitirdikten sonra özel mesajlarda buluşur birşeyler yaparız. :lepi:
nevrocum hoşgeldin canım. liste de mi gitti? o da mı yasak? minervaduyguyu yazmamışsın da? bu arada senide çok tebrik ediyorum arkadaşım! İNŞALLAH sağlıcakla kucağına alırsın bebişini.
bana gelince, ben bugün biraz endişeliyim. dün rutin gebelik testlerimi yaptırdım. idrar yollarında çok enfeksiyon çıktı, doktor antibiyotik verdi daha bebişim 5 haftalık. ona birşey olur diye çok korkuyorum!! üst komşum doktor,ona sordum kullanmasam olurmu diye. oda kullan dedi. Allah korusun enfeksiyondan dolayı bebek düşebilirmiş bile kızlar meleğim için dua edin ne olur:Saruboceq:
Nerde herkesler kızlar. :sm_cool: Yeni hamişimiz var. :içelim: Minervaduygu hamileeeeeeeeeeee. Halay için bekliyoruzzzzzzzzzzzzz. :dance::dance::teytey: