ERKEK İNFERTİLİTESİ / AZOSPERM/ İNCİR ÇEKİRDEĞİ YAĞI, E VİTAMİNİ, ÇOBAN ÇÖKERTEN, KIRKİLİT OTU KULLANANLAR VAR MI? DOĞAL YOLDAN GEBE KALAN VAR MI?

Azosperm setini kullanıp fayda gördünüz mü?

• Ankete Katılan
    6
Bir sonuca ulaşabildiniz mi

Faydası oldu mu vitaminin
Valla tatlım in asta morfolojii aynı kaldı ama sayıyı çok ii yükseltti ki bizim zaten sayıyla bı derdimiz yoktu sonra üroloji Dr. Gitti bilmem ne plus diye bı vitamin verdi bu ilaç sayıyı şunu bunu morfolojiii herşeyi düşürdü anlam veremedigim bir şekilde şuan da 1 buçuk ay oldu bı aktar var in asta icindekinden daha fazla bı vitamin desteği ve 2 kavanoz bitkisel bal ve keçiboynuzu pekmezi olması lazım öyle bı karışım verdi valla yorumlar çok ii aktarciyla ilgili onun için şuan birde onu deniyorum olmazsa daha direk tüp Bebek gircem yani denemedigimiz icmedigimiz şey kalmadi

Önemli olanda morfoloji ileri hareketlilik zaten bizde de aynı sorun var nasıl düzelecek bilmiyorum 6 sene oldu tüp bebeklerde başarısız

Önemli olanda morfoloji ileri hareketlilik zaten bizde de aynı sorun var nasıl düzelecek bilmiyorum 6 sene oldu tüp bebeklerde başarısız
Hangi sehirdesiniz valla işte o ballar bı daha alacaz eğer olumlu sonuç alırsam inan sana da haber veririm yani yine 2 ayı bulur olumlu sonuç alırsam sen de bı pozitiflik olmazsa denersin istersen zaten buda olmazsa tüp bebeğe gidicem bende burda iyi bir doktor var ve baya memnunlar giden ilk denemede pozitif almışlar yani istersen şimdide veririm bir görüş belki bende değil sende faydası olur bilemiyorum ki belli olmuyor valla

Arı sütü bal polen propolis 3 ay kullandığım bi dönem olmuştu onu da denedim .. ama yine kullanmayı istiyorum ,insta sayfası vs var mı

Arı sütü bal polen propolis 3 ay kullandığım bi dönem olmuştu onu da denedim .. ama yine kullanmayı istiyorum ,insta sayfası vs var mı
Arı sütü polen propolis yükseltti mi morfolojiyi faydasını gördünüz mü çünkü karışımların içinde oda var ve birde E vitamini kırk kilit otuda çok iyi geliyor diyolar duymuştum söylemek istedim. İn asta googleye bı bak istersen bende bakım link bulursam gonderilirse gonderim doktor ilacın kağıdını vermişti üzerindeki numarayı aramıştım öyle sayfası yokta bulamadım

Son düzenleme:
Bi değişim olmamıştı düzenli kullanmamıştı , ben düzenli olarak tüketmiştim 3 ay , başka takviyelerde kullanmıştık maxijuno, maxigo vs .. mfk nın eşli paketi 3 ay olarak kullandık .. omega 3 ler vs.. morfoloji ve ileri hız sorunu var, sayısında sorun yok , dna hasarına da baktırıcaz .. bende de yumurta kalitesinde sorun var embriyo az ve kalitesiz oluşuyor

Bu DNA hasari özelde mi devlettemi baktiriyorsunuz ve kendi isteğimiz üzerine bakılıyor mu ve onu ne için baktiriyorsunuz

Merhabalar transferiniz nasıl geçti son durumunuz nedir merak ettim

Çok sevindim banada umut oldu hamileliğiniz sağ salim kucağınıza alın inşallah benim içinde dua ederseniz çok sevinirim
Allah razı olsun içinizi ferah tutun rabbim nasip ettikten sonra gerisi hikaye çok şeyler yaşadım transferin ilk gününden bu güne kadar bebek tutmaz dediler transfer günü 6 km yol yürümüştüm uçak rötar yaptı sabaha kadar ayaktaydım iki ay önce aniden beyin kanamasıyla babamı kaybettim çok acılar yaşıyorum ama bebek çok iyi çok şükür inşallah Rabbim sağlıkla kucağa almayı nasip etsin her şey onun takdiri rabbim herkesin imtihanını kolaylaştırsın

Merhaba dilerim en kısa zamanda bir bebeğiniz olur bu kürler herkese iyi gelmiyor hormonlarla alakalı. Örneğin Fsh hormonunda dengesizlik varsa keçiboynuzu düzenliyor. Eğer o hormon yerindeyse durumu daha kötü yapıyor. Diğer otlar için gerçekten bende cevap arıyorum. Kimine iyi gelen diğerine gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…