Tabi buyrun ne sormak istersenizMerhaba bana ulaşma gibi şansınız varmi bizde cellatin perunun hastasıyız yardımcı olurmusunuz
Bir sonuca ulaşabildiniz miMerhaba arkadaşlar eşim azosperm. Sperm sayısı 0 Ben 24 yaşındayım eşim 30 yaşında 2 yıldır bebek deniyoruz 2 yıldır evliyiz diyebilirim.
Tüp bebek yapamıyoruz Çünkü maddi olarak durumumuz pek de iyi değil o yüzden tüp bebeği şu anda erteledik Şu an sadece doğal yoldan tedavi uygulamaya çalışıyoruz Saraçoğlu'nun azosperm setini aldık içinde çeşitli kürler var bu kürleri yeni yeni kullanmaya başladık 10 gün oldu kullanalı. Sizce işe yarar mı kullananlar lütfen tecrübesi olanlar bizimle paylaşabilir mi Rica ediyorum arkadaşlar lütfen Umut olursunuz benim için böyle şeyleri okuyunca mutlu oluyorum umutlanıyorum gerçekten ağlamaktan kendimi yıprattım kendimi heba ettim eşime stres iyi gelmiyor. Stres yaşamasın diye ona yansıtmamaya çalışıyorum. o yüzden lütfen siz de biraz yardımcı olun
Faydası oldu mu vitamininBizde morfoloji düşük çıktı ve in asta diye bir ilaç verdi 3 ay oldu bu ay kullanali tam etkisini göstermesi için bir daha ki test vereceğiz eğer iyi olumlu çıkarsa aşılamaya başlayacak doktor
Valla tatlım in asta morfolojii aynı kaldı ama sayıyı çok ii yükseltti ki bizim zaten sayıyla bı derdimiz yoktu sonra üroloji Dr. Gitti bilmem ne plus diye bı vitamin verdi bu ilaç sayıyı şunu bunu morfolojiii herşeyi düşürdü anlam veremedigim bir şekilde şuan da 1 buçuk ay oldu bı aktar var in asta icindekinden daha fazla bı vitamin desteği ve 2 kavanoz bitkisel bal ve keçiboynuzu pekmezi olması lazım öyle bı karışım verdi valla yorumlar çok ii aktarciyla ilgili onun için şuan birde onu deniyorum olmazsa daha direk tüp Bebek gircem yani denemedigimiz icmedigimiz şey kalmadiFaydası oldu mu vitaminin
Önemli olanda morfoloji ileri hareketlilik zaten bizde de aynı sorun var nasıl düzelecek bilmiyorum 6 sene oldu tüp bebeklerde başarısızValla tatlım in asta morfolojii aynı kaldı ama sayıyı çok ii yükseltti ki bizim zaten sayıyla bı derdimiz yoktu sonra üroloji Dr. Gitti bilmem ne plus diye bı vitamin verdi bu ilaç sayıyı şunu bunu morfolojiii herşeyi düşürdü anlam veremedigim bir şekilde şuan da 1 buçuk ay oldu bı aktar var in asta icindekinden daha fazla bı vitamin desteği ve 2 kavanoz bitkisel bal ve keçiboynuzu pekmezi olması lazım öyle bı karışım verdi valla yorumlar çok ii aktarciyla ilgili onun için şuan birde onu deniyorum olmazsa daha direk tüp Bebek gircem yani denemedigimiz icmedigimiz şey kalmadi
Hangi sehirdesiniz valla işte o ballar bı daha alacaz eğer olumlu sonuç alırsam inan sana da haber veririm yani yine 2 ayı bulur olumlu sonuç alırsam sen de bı pozitiflik olmazsa denersin istersen zaten buda olmazsa tüp bebeğe gidicem bende burda iyi bir doktor var ve baya memnunlar giden ilk denemede pozitif almışlar yani istersen şimdide veririm bir görüş belki bende değil sende faydası olur bilemiyorum ki belli olmuyor vallaÖnemli olanda morfoloji ileri hareketlilik zaten bizde de aynı sorun var nasıl düzelecek bilmiyorum 6 sene oldu tüp bebeklerde başarısız
Arı sütü bal polen propolis 3 ay kullandığım bi dönem olmuştu onu da denedim .. ama yine kullanmayı istiyorum ,insta sayfası vs var mıHangi sehirdesiniz valla işte o ballar bı daha alacaz eğer olumlu sonuç alırsam inan sana da haber veririm yani yine 2 ayı bulur olumlu sonuç alırsam sen de bı pozitiflik olmazsa denersin istersen zaten buda olmazsa tüp bebeğe gidicem bende burda iyi bir doktor var ve baya memnunlar giden ilk denemede pozitif almışlar yani istersen şimdide veririm bir görüş belki bende değil sende faydası olur bilemiyorum ki belli olmuyor valla
Arı sütü polen propolis yükseltti mi morfolojiyi faydasını gördünüz mü çünkü karışımların içinde oda var ve birde E vitamini kırk kilit otuda çok iyi geliyor diyolar duymuştum söylemek istedim. İn asta googleye bı bak istersen bende bakım link bulursam gonderilirse gonderim doktor ilacın kağıdını vermişti üzerindeki numarayı aramıştım öyle sayfası yokta bulamadımArı sütü bal polen propolis 3 ay kullandığım bi dönem olmuştu onu da denedim .. ama yine kullanmayı istiyorum ,insta sayfası vs var mı
Bi değişim olmamıştı düzenli kullanmamıştı , ben düzenli olarak tüketmiştim 3 ay , başka takviyelerde kullanmıştık maxijuno, maxigo vs .. mfk nın eşli paketi 3 ay olarak kullandık .. omega 3 ler vs.. morfoloji ve ileri hız sorunu var, sayısında sorun yok , dna hasarına da baktırıcaz .. bende de yumurta kalitesinde sorun var embriyo az ve kalitesiz oluşuyorArı sütü polen propolis yükseltti mi morfolojiyi faydasını gördünüz mü çünkü karışımların içinde oda var ve birde E vitamini kırk kilit otuda çok iyi geliyor diyolar duymuştum söylemek istedim. İn asta googleye bı bak istersen bende bakım link bulursam gonderilirse gonderim doktor ilacın kağıdını vermişti üzerindeki numarayı aramıştım öyle sayfası yokta bulamadım
Bu DNA hasari özelde mi devlettemi baktiriyorsunuz ve kendi isteğimiz üzerine bakılıyor mu ve onu ne için baktiriyorsunuzBi değişim olmamıştı düzenli kullanmamıştı , ben düzenli olarak tüketmiştim 3 ay , başka takviyelerde kullanmıştık maxijuno, maxigo vs .. mfk nın eşli paketi 3 ay olarak kullandık .. omega 3 ler vs.. morfoloji ve ileri hız sorunu var, sayısında sorun yok , dna hasarına da baktırıcaz .. bende de yumurta kalitesinde sorun var embriyo az ve kalitesiz oluşuyor
Özelde bakılıyor ,devlet bakmıyorBu DNA hasari özelde mi devlettemi baktiriyorsunuz ve kendi isteğimiz üzerine bakılıyor mu ve onu ne için baktiriyorsunuz
Anladım canım rabbim gönlünden geçen ne varsa hepsini versin sanaÖzelde bakılıyor ,devlet bakmıyor
Merhabalar transferiniz nasıl geçti son durumunuz nedir merak ettimÖncelikle geçmiş olsun benimde eşim azosperm 3.5 yıllık evliyiz lütfen tedavisiz tese olmayın önce gerekli araştırmaları yapın eşinizin azosperm sebebi nedir öğrenin genetik bakın dopler bakın tıkanıklığa bağlı mı değil mi öğrenin tese en son çare olmalı bir kaç senedir okumadığım makale araştırmadığım konu kalmadı ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki Drlar da bunu diyor her bilinçsiz tese ameliyatı şansınızı yüzde 20 düşürür önce tanı sonra tedavi sonra eğer sperm üretimi varsa pesa tesa mesa gibi testislerin dokusuna zarar vermeyecek yöntemleri deneyebilirsiniz benim eşim de bir süre tedavi oldu Celalettin Peru’da daha sonra Ankara’da Ahmet Hakan Haliloğluna gittik küçük bir iğneyle çekme işlemi yaptı sperm çıktı tüp bebeğe başladık eşim pesa oldu ne kesi yapıldı ne başka bir şey iğneyle sıvı çekildi ve sperm çıktı ilk transferim maalesef negatif oldu ikincisini Nisan da olacağım hayırlısıyla birde eşinizin durumunu bilmeden lütfen piyasa da satılan her ürünü kullanmayın mesela fsh yüksek olan azosperm hastaları için keçi boynuzu ve türevleri asla faydalı değil bilmediğimiz bir şey panik yaptırıyor söylenen her şeyi yapmaya çalışıyoruz ama sistem maalesef öyle değil
Merhaba 7. Aya girdim hamileyim ikinci transferde rabbim nasip ettiMerhabalar transferiniz nasıl geçti son durumunuz nedir merak ettim
Çok sevindim banada umut oldu hamileliğiniz sağ salim kucağınıza alın inşallah benim içinde dua ederseniz çok sevinirimMerhaba 7. Aya girdim hamileyim ikinci transferde rabbim nasip etti
Allah razı olsun içinizi ferah tutun rabbim nasip ettikten sonra gerisi hikaye çok şeyler yaşadım transferin ilk gününden bu güne kadar bebek tutmaz dediler transfer günü 6 km yol yürümüştüm uçak rötar yaptı sabaha kadar ayaktaydım iki ay önce aniden beyin kanamasıyla babamı kaybettim çok acılar yaşıyorum ama bebek çok iyi çok şükür inşallah Rabbim sağlıkla kucağa almayı nasip etsin her şey onun takdiri rabbim herkesin imtihanını kolaylaştırsınÇok sevindim banada umut oldu hamileliğiniz sağ salim kucağınıza alın inşallah benim içinde dua ederseniz çok sevinirim
Merhaba dilerim en kısa zamanda bir bebeğiniz olurMerhaba arkadaşlar eşim azosperm. Sperm sayısı 0 Ben 24 yaşındayım eşim 30 yaşında 2 yıldır bebek deniyoruz 2 yıldır evliyiz diyebilirim.
Tüp bebek yapamıyoruz Çünkü maddi olarak durumumuz pek de iyi değil o yüzden tüp bebeği şu anda erteledik Şu an sadece doğal yoldan tedavi uygulamaya çalışıyoruz Saraçoğlu'nun azosperm setini aldık içinde çeşitli kürler var bu kürleri yeni yeni kullanmaya başladık 10 gün oldu kullanalı. Sizce işe yarar mı kullananlar lütfen tecrübesi olanlar bizimle paylaşabilir mi Rica ediyorum arkadaşlar lütfen Umut olursunuz benim için böyle şeyleri okuyunca mutlu oluyorum umutlanıyorum gerçekten ağlamaktan kendimi yıprattım kendimi heba ettim eşime stres iyi gelmiyor. Stres yaşamasın diye ona yansıtmamaya çalışıyorum. o yüzden lütfen siz de biraz yardımcı olun
Merhaba tedaviyi bıraktınızmjÜzgünüm. Hala aynıyız sıfıra sıfır sperm.
evet hiçbir işe yaramıyorMerhaba tedaviyi bıraktınızmj