Merhaba arkadaşlar ben 24 yaşındayım eşim 30 yaşında. Yaklaşık 1 buçuk yıldır evliyiz eşim ve ben çocuğumuz olmadığını fark edince muayene olmaya karar verdik benim temiz çıktı herhangi bir sorun yoktu çok şükür. Ama eşimin spermiyogram sonucu bizi çok üzdü. Azosperm olduğunu öğrendik 2 haftada bir spermiyogram testi verdi belki dalgalanma olabilir diye ne yazık ki sonuç yine sıfır sperm. Fsh çok yüksek 49 lh da yüksek doktor direkt mikro tese dedi. Sperm bulunursa
tüp bebek yapılır başka çaresi yok dedi. Benim anlamadığım doktorlar diyor sperm yokluğu hormonlara baskı uyguladığından hormon yüksekliği oluyor ibrahim saraçoğlu da hormon yüksekliği baskıladığı için sperm üretimi veya azlığı olur diyor. Eşimde varikosel de yok çok şükür. Doktorumuz önce gen testi sonucunu aldıktan sonra mikrotese uygulanacak dedi. Onun sonucuna da 1 buçuk ay var. Biz de bu bir buçuk ayı boş geçirmeyelim dedik doğal yollara başvurduk. Bugün ibrahim saraçoğlunu aradık. Durumu anlattık bize azosperm seti verdi. Siparişimiz gelince uygulayacaz da uygulayıp faydasını görenler lütfen bizimle paylaşın umut olun bize tabiki önce ümit Allah' tan. Azosperm setinde; aslan pençesi çoban çökerten, kırkilitotu çakşır suyu var bunları eşinde kullanıp mucizesi olanlar lütfen bizimle paylaşır mısınız?