Canım çok sıkıntı görünmüyor . Sayısı 15 milyon olması lazım ama ileri hareketi iyi. Morfoloji den bende pek anlamam açıkçası doktor ne dedi bu teste peki
Morfoloji %1 bunun enaz %4 olması gerekiyormuş bizim de bu şekildeydi. Sayısı da tam sınırda gözüküyor. Tüp bebek için imkanınız varsa şansınız yüksek eğer sizde bir problem yoksa. Ben tüp bebekle hamile kaldım. Eğer tüp için acele etmeyecekseniz eşiniz takviye kullansın progeny m gibi ya da forumda araştırırsanız bulursunuz l arginin l carnitin gibi biz bunlarla bı ara sayıyı yukseltmistik ama yine de normal hamile kalamadım. Morfolojiyi düzeltmek çok kolay olmuyormuş ama bazı kişiler bu takviyelerle yükselttiğini söylüyor
Bizim muane olduğumuz doktor değerler güzel dedi ama benim hiç aklıma yatmadığı için görüşlerinizi almak istedim şuan kafamda tekrar sorular oluştu bilgilendirmeniz için teşekkür ederim
Canım çok sıkıntı görünmüyor . Sayısı 15 milyon olması lazım ama ileri hareketi iyi. Morfoloji den bende pek anlamam açıkçası doktor ne dedi bu teste peki