Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kıslar sizle paylaşmak isdedim bugün gittim doktora bebeğim cinsiyetini öğrendim ve ERKEK dedi gerçi 13 haftalıkken belli olurmu bilmiorum ama doktor büyük ihtimal bebeğin cinsiyeti erkek dedi
kıslar sizle paylaşmak isdedim bugün gittim doktora bebeğim cinsiyetini öğrendim ve ERKEK dedi gerçi 13 haftalıkken belli olurmu bilmiorum ama doktor büyük ihtimal bebeğin cinsiyeti erkek dedi
hayirli olsun ☺ bn de 13 de erkek olduğunu ogrendm ama doktor oyle görünüyor diye soyledi yani kesin degildi. yarin 2li test var bakalim bir sey soyleyecekler mi