Erkek için doğum günü hediyesi yardımlarınızı bekliyorum:)

Flzozlm

💙👼🏼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
792
946
323
Kızlarrr erkek arkadaşımın doğum günü yaklışıyor, ve ben hala ne alacağıma ne yapacağıma karar verememedimmeyvahedigeldismile . Yardımcı olursanız sevinirimmm hihoyyyt

Kızlarrr erkek arkadaşımın doğum günü yaklışıyor, ve ben hala ne alacağıma ne yapacağıma karar verememedimmeyvahedigeldismile . Yardımcı olursanız sevinirimmm hihoyyyt

saat almalısın en uygun ve güsel hediye bu erkekler için bence hem baktıkca seni hatırlar :asigim:alkisalkisalkisnaniknanik:) opuyorumnanaktan

saat almalısın en uygun ve güsel hediye bu erkekler için bence hem baktıkca seni hatırlar :asigim:alkisalkisalkisnaniknanik:) opuyorumnanaktan

Bendee saat düşünüyodum canım ama daha farklı biseyler olsun istiyorum aslında

Bende aynı dertteyim, nerdeyse geldi doğum günü ama hala ne alıcağımı bilmiyorum, ne zor iş erkeklere hediye almak. Bende saat düşünüyorum ama sevmiyor saat takmayı, çok kararsızım:uhm:

ben bi doğum günüsünde traş losyonu köpüğü kremi kolomyası şampuanı deodarant parfüm alıp bi sepetin içine koyup paket yapıp vermiştim birde içine kurabiye yapıp koymuştum kitap almıştım içine notlar yazıp koymuştum

bi keresindede kol düğmesi almıştım spor ve şık 2 tane cüzdan ve kravat almıştım kitapta tabi(olmazsa olmazımdır :)

fotoğraf makinesi de güzel bi hediyeerkekler teknolojik şeylere bayılırlarya

o okulu nedeniyle baska şehirde gidip sürpriz yapacağım ama birde yanında hediye almam gerekiyor çok kararsızımmm

Biz hanımlar nasılki makyaj malz çok seviyorsak;erkeklerde traş malz çok seviyor.
Aklında bulunsun:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…