Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek Giyim/satılmıştır
- Konu Sahibi semayayu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Ocak 2015
- 658
- 57
- 68
- 43
Sorunuzu cvpladim ama alinti yapmayi unuttum. Cvbiniz yukaridaderi ceketin beden ve fiyatı nedir
- 22 Ocak 2015
- 658
- 57
- 68
- 43
Cebinin altinda kucuk bi yirtigi var. Kabul ederseniz uygun bi fiyata alinanladım canım, deri ceketi tek olarak satıyorsun sandım
- 22 Ocak 2015
- 658
- 57
- 68
- 43
Cebinin altinda kucuk bi yirtigi var. Kabul ederseniz uygun bi fiyata alin
Kusura bakmayin bebegimin huysuzlugu tuttu. Misafirim de vardi ancak vakit bulabildim. Ilk msja ayrintili resim yukledim. Resimdwk8bden baska kusuru yok ve temizbana özelden resim atarmısınız, detaylı olarak
- 22 Ocak 2015
- 658
- 57
- 68
- 43
Eve
Evet boyle giyilmez cep dikisinin hemn yaninda. zikzak dikis gidilip giyilebilirCanım baya belli oluyor. Ben iç kısmında sanmistim... Böyle de giyilmez canım...
- 22 Ocak 2015
- 658
- 57
- 68
- 43
20tl olur. Ya da 65tlye hem takimi hem ceketi alin.ya da 65 tl ye 2kazak 1 gomlet ve 1 ceket alin. Gomlek yerine kravat da alabilirsinizFiyat olarak ne diyorsunuz
- 22 Ocak 2015
- 658
- 57
- 68
- 43
Satildi maalesef ama 2 bayan ceketim daha var
Bu ceket bayan icin mi kaç beden fiyat ne kadar