• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek Giyim/satılmıştır

ben de aynisinin beyazini kullaniyorum. her uygulamayi indiriyorum. esimin s4 u var bu daha kibar. ergonomik. arkadasinizdaki baska modeldir. bu olamaz. yanlislik var

Bu elbise ne kadar ve kaç beden

Eklentiler

• 2015-05-22-14-30-40.png
    2015-05-22-14-30-40.png
    877,6 KB · Görüntüleme: 72
Canım kargom geldi hepsi çok temiz ve cok güzeller anlayisin iylik severligin icin ayruca cok teşekkur ederim benim için çok güzel bi alış veriş oldu sagol

Guzel gunlerde saglikla kullanirsin insallah. Cok mutlu oldum begendine. Sevgiler selale :)

Samsung galaxy s2, tozle giyim elbise, kirmizi babet, kirmizi canta satildi. Hatta kendi s2 mi de sattim. En kisa zamanda butigimi guncelleyecegim.

2 adet yepyeni mudo marka erkek icin kazak var ilgilenenler icin resim atabilirim. Ayrica bayramda giyilebicek kadar yeni ceketler var. De.facto ve herry marka.

Arkadaslar yepyeni urunler ve coook uyguna veriyorum. Memnuniyet garantili ihtiyaci olanlar tereddut etmesin

Arkadaslar 2 adet kazak ekledim. Colin' marka l beden deri ceket var. Cepin altinda belli belirsiz kucuk bi yirtik var . Takimi alana hediye edicem. Hepsi yepyeni ve tertemiz. Memnuniyet garantili. 1 ve 10 yasindaki ogullarima uyan oyuncaklarla takas da olur

Back
X