erkek evlat düşkünlüğü

Kötü olun ne olacak? Zaten sürekli arkanızdan iş çeviriyorlar sizi kötü bilseler ne olacak? İsim var yoğunum bitti gitti bu kadar.
Aynen öyle. Görüşsek de bisey değişmiyor. Haklisiniz uzak kalacağım. Arayıp sitem edebilir annem . Kötü evlat diyorlar o zoruma gidiyor. Ben bunoktaya tek başıma mi geldim acaba. Böyle bisey mümkün mi ?

Olmayan ilişkiyi oldurmak.. çok doğru oldu..

Dava ederek.Babaniz oglunun ustune gecirecektir.Bir avukatla bu konuyu konusun.Ayrica siz aman kiriliyorlar aman kirilmasinlar derseniz onlar tepenize cikar.Delilik guzeldirr,delilik anlayis getirir

Aile ile aranız bu haldeyken bir de gelinin gönlünü eğleneye uğraşmayın. İsteyen şikayet etsin, isteyen istediğini yapsın.
Tepki versenizde sonradan sizi bastırmalarına müsaade etmişsiniz. Bence dirayetli olun. Bu ailelerin zihniyeti değişmiyor. Kabullenin, mesafe koyun, kendi aileniz kutlu mesut yaşayın. Miras muhabbetine zamanı gelince aksiyon alırsınız.

bir tane tanıdığım komşucuk vardı. erkek torun, erkek, erkek, erkek. kızlardan nefret ederdii. bana falan nefretle bakardı.kızlarıyla arkadaştım.sonra ne mi oldu oğlu ölüm döşeğinden döndü.bir anda hastalığı çıktı. tek oğlandı birde. neyse zaten sevmıyordum kadını. annemide baya uyamıştım çocuk kafamla annem dinlemedi. sonra annemede edeceğini etti. ne yapıyorlar bilmıyorum gıcık şeyler.

Dava ederek.Babaniz oglunun ustune gecirecektir.Bir avukatla bu konuyu konusun.Ayrica siz aman kiriliyorlar aman kirilmasinlar derseniz onlar tepenize cikar.Delilik guzeldirr,delilik anlayis getirir
Tamamen bilmediğimden soruyorum. Baba hayattayken mallarını oğluna verse, evini arabasını oğlunun üzerine geçirse, kızı hak talep edebiliyor mu, dava etme hakkı var mı?

Her anne babanin daha cok sevdigi evladi olur demeselerde annem erkek kardesime daha duskundur babamda bana bunu normalde biraz pek gostermemeye calisirlar otekileri uzmemek icin. Bence gayet normal hani bir evladina daha yakin hisetmen cunku mesela babamla birbirimize benzeriz. Ama senin babam bu olayi abartmis Ama karakteri kardesin gibi bozuk oldugu icin ona daha yakin. Boyle bir baba zaten sana yakin olsaydi demekki sendede karakter bozuklugu var demek tir.

Anneye gelince hep kil olmusumdur boyle hic bir seye karismam diyen insanlara bagri o gosterseymis biraz sevgisini o zaman babanizdan bu kadar sevgi beklemezdiniz belki.

Kardesine gelince asalagin teki kendine gore agriza bir es bulmus. Gelininiz bence birde kendine guven problème var yada sadece ortaligi karistirmak istiyor.

Miras konusuna gelince bence senin becerikli oldugunun farkinda baban. Kardesinin bir baltaya sap olmayacagini bildigi icin ona birakmayi dusunebilir.

Tamamen bilmediğimden soruyorum. Baba hayattayken mallarını oğluna verse, evini arabasını oğlunun üzerine geçirse, kızı hak talep edebiliyor mu, dava etme hakkı var mı?
Hukukçu değilim ama illa ki vardır bir yolu. Tapuya şerh mi koydurulur ne yapılır bilmiyorum ama ben konu sahibinin yerinde olsam çatır çatır alırdım hakkımı.

Gelinde var kendine güven problemi. Sürekli pohpohladım çok güzelsin şöyle iyisin falan. Mesela bir yemek yapmış foto atmış. Hemen yazdım.sen çok.beceriklisin kardeşime çok iyi bakiyosun falan filan. Yetmedi.
Annem konusunda tespit çok. Doğru. Hep soğuk mesafeli olduğu için insan bir sevgi sıcaklığı arıyor sığınmak istiyor belkide bilmiyorum. Annem de çoğunluk neredeyse orada. Onlar bastırıyor. Şimdi gelini de aldılar 3 kişi oldular. Ben tek. Annemde ne yapsın. Orayı tutuyor.
Karakter konusundaki tespitiniz de çok.dogru olmuş. Mesela tam tersi olmuş olsaydı. Ben asla izin vermezdim kardeşimin hakkının yenmesine. Ne olursa olsun asla izin vermezdim onun hakkı illa çıkar benden bizden derdim ama kardeşimde yok.

Bazı ailelerde bu vardır.Erkek adamın erkek evladı olur gibisinden.Tabiki onaylamıyorum ama evlenmişsin.Görüşme mecburiyetin yok bence.Kimsenin telefonuna bakmak zorunda da değilsin.Değiştir numaranı da .
Isimden dolayı değiştirme şansım pek az. Değiştirsem eşimi arar bulurlar kesin. Gerçi beni de aradıklari yok zaten de. Işte.

Isimden dolayı değiştirme şansım pek az. Değiştirsem eşimi arar bulurlar kesin. Gerçi beni de aradıklari yok zaten de. Işte.
Üzülme canım bu düşünce başlı başına yanlış zaten.Elden ayaktan düştükleri zaman fırsatçı kardeşin babana bakmayacak.O zaman onlar anlar neyin ne olduğunu.

Hoca Hanım ,

ayaklarını uzat rahatına bak sen hanımlığını bozma mesafelı olarak davran kendı hayatını yasamaya bak kımse kımseyı pohpolamak zorunda değil .Yada her sosyal medya paylaşımını begenmek yorumlamak zorunda degıl demekkı onun zamanı cokkı herseyı pananoyak olarak takip ediyor .

Ben biraz dini açıdan yaklaşacam olaya her insanın nasibi var o nasibin dünyanın diğer ucunda dahi olsa seni bulacak Allahın ıznıyle ....Kul plan yaparmış ama Allah da plan yaparmış ve Allah plan yapanların en hayırlısıdır.... Kuran mealinde bizzat yazılıdır.

Hayatım boyunca kim bana ne kadar değer verdiyse aynı karşılığını verdim. Sizede tavsiyem üzerinizde kocaman bir yük taşıyorsunuz atın hepsini arkaya bakın önünüze. Aile de bir yere kadar. Bir üye demiş size değer vermediyse okutmazdı. Oldu bari onu yapsın ki böyle ailelerin geneli el âlem ne der diye okutuyor ama evde ilği alaka yok. Şunu sakın unutmayın neyi görmezlikten gelir, fazla değer vermezseniz, onlar yokmuş gibi gezip tozup hayatınızı yaşarsanız karşı taraf inadına hırs yapıp biz burdayız diyor. O yüzden inadına yaşayın hayatınızı doya doya bırakın onlarda yorum yapsın hırslansın. Geline gelince zaten amacı ortalık karıştırmak samimi olmak istese kimseye birşey paylaşmaz o yüzden yorum bile yapılacak tip değil yokmuş gb davranın. Ben sizin yerinizde olsam hayatımı, yaşantımı,mutluluğumu inadına gözler önünde yaşar onları delirtirim.Mal, mülk zamanı gelince hepsini alırsınız. Kimin kimden önce gitceğin kimse bilemez. Annemede derdim ama babama söyle malı bırakacağım diyormuş yaşlanınca bana hiç gelmesin hastane, bakım şubu diye yürür giderdim.

Satıp parasını verecek muhtemelen. hiçbişey yapamam ki.
Görüşmüyorum şu an. Aramiyorum da.
yapılacak bırsey illa kı vardır bende cok fazla bılemıyorum , arkadaslar da yazmıs tapuya serh koydurabılırsınız vs dıye bı arastırmak ogrenmek lazım .
Malesef cogu aıle de boyle seyler oluyor , bazı cocuklar cok fedakar olurken bazılarıda kendılerıne gosterılen sevgıyı sızın kardesınız gıbı bu sekılde kullanabılıyor .
Benımde bır erkek kardesım var oda aynı , annem ona sultan muamelesı yaptıkca kuduracak yer arıyor

Ya Allah aşkına ailenin sosyal medyada ne işi var kapatın gitsin yeni hesap açarsınız. Müge anli gibi yapın hiç cevap bile vermeden engelle gitsin

Eger az etkilenmek istiyorsaniz artik birsey beklemeyin onlardan hepsi birbirinden beter. Kendi cekirdek ailenize odaklanin zaten ne yaparsaniz yapin yaranamiyorsunuz. Mumkun oldukca bulusmalari kiza ve az tutun.
Yengeniz sizin hic bir seyiniz degil aslinda iyi biri olsa arkadas olunur Ama kotu bir.
Esin ailesi iyi insanlarsa onlara yaklasabilirsiniz bu hem size iyi gelebilir aile sicakligi gormek hemde sizin kendi ailenizi cildirtir.
Arkadas cevrenizi genisletin kendinize samimi arkadaslar edinin tabi anne baba olamazlar Ama elde ne varsa onla yetinin.
Spor yapin, kursa gidin kafa dagitmaya birebir.
Mirasi dusunmeyin olmeden once kimse kimseye birsey vermez cocuklari olsa bile. Zaten ortak paylasiliyor kardesler arasinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…