Bunu yazmak zorunda mıydınız ya?kendime.. o baba desin mesela cevap hemen hazır :" baban daşsâgini yesin..
Surekli onu arıyorum zaten. Yetmiyor. Ağzımdan çıkacak en ufak şeyde art niyet altından başka bisey arıyor. Sonra gidip kardeşime anlatıyor.Konuşurken dahi rahat değilim ki.Beni saymadı ilgilenmedi babalık yapmadı dediğiniz adam sizi okutmuş akademisyen yapmış ama değer vermese herhalde okutmazdı da para da harcamazdı nitekim benim annem babam ayrıldılar ve babam asla yardımcı olmadı kitap defter istediğim zamanlarda bile tamam der ertesi günü kapalı olurdu telefonu. Dersaneye gidemediğim için üniversitede örgün okuyamadım çünkü sayısalım iyi değildi. Evini sattı haberimiz olmadı yedi bitirdi. Kendim çalıştım açıköğretim okudum kendim evlendim annem büyüttü ne olursa olsun sahip çıkmış ayrıca öyle herşeyi oğluma bırakıcam demekle bırakılmıyor hukuk eşit paylaştırıyor zaten. Kardeşinize olan öfkenizi de gelinden çıkarıyorsunuz gibi pekala whatsapp da biriyle görüşebiliyorsanız akabinde gelini de arayabilir ya da müsait değilim sonra görüşelim deyip arayabilirsiniz işyerindeyken ya da uygun zamanda yani benimde en sevmediğim şeydir birinin müsait değilim ararım dedikten sonra unutması işiniz gücünüz var bu kadar detaylarda boğulmayın artık
Insan okurken bi noluyoruz lan oluyor :)Bunu yazmak zorunda mıydınız ya?
Iste bundan bahsediyorum. Sürekli aramam pohpohlamam sen bir tanesin harikasın mükemmelsin modunda olmam gerekiyor. O gün işyerinde kötübir gün geçirdim yada başka bisey oldi kimseyle konuşmak istemiyorum diyelim böyle bir hakkim yok. Ona en ufak nedenleri ile açıklamak zorundayim. Ona cebap vermedim ama diyelim sosyal medya da birine yorum yapmışım. Bunu takip ediyor ve Diyor ki bana cevapvermiyor ama şu fotoğrafa yorum yapmış. Ben yoruldum bu baskıdan artk.Allah yardımcın olsun valla benim babamda erkek kardeşime ayrı düşkündü beni çok öpüp sevmezdi ama şimdi beni daha çok seviyor sürekli ben senden çok razıyım der kız evlatların değeri çok sonra anlaşılır canım çünkü biz çok hassas çok vicdanlıyız. Bizde eşimin eniştesinden çekiyoruztam tersi eşim çalışırken aramış muhabbet etmek istemiş e daha daha napıyon demiş 1 kaç kere eşimde çalışıyorum müsait değil sonra ararım demiş unutmuş aynı gün eniştesi eşimin kardeşini arıyor kardeşi annesini arıyor anneside eşimi saçmalıktan başka birşey değil baskı yaptılar ara ara ara diye bende sinir oldum yani seni yönetemezler bu şekilde ne yapacağını söyleyemezler istiyorsan ara tabi ama sürekli onu mu pohpohlayacaksın dedim o da kızdı aramadı. İnsan gibi gelininiz seni arayıp arayacağım demiştin dönmedin deseydi sende canım çok yoğundum unutmuşum kusura bakma derdin ama çocuk gibi araya başkalarını koymak bana saçma geliyor koca kadınsın sonuçta seni mi yönetecekler yani. Mirasda onlarda bu da ayrı bir olay
Mecbur değilsin canım koca kadınsın yani bune böyle lise aşkı gibi psikopatça takip. Eşimin enişteside yazar eşim cevap vermeyince sen benimle hiç ilgileniyorsun yazmamı istemiyorsan söyle yazıyor şüphe ettim enişte diye kayıtlı bir kızmı diyeIste bundan bahsediyorum. Sürekli aramam pohpohlamam sen bir tanesin harikasın mükemmelsin modunda olmam gerekiyor. O gün işyerinde kötübir gün geçirdim yada başka bisey oldi kimseyle konuşmak istemiyorum diyelim böyle bir hakkim yok. Ona en ufak nedenleri ile açıklamak zorundayim. Ona cebap vermedim ama diyelim sosyal medya da birine yorum yapmışım. Bunu takip ediyor ve Diyor ki bana cevapvermiyor ama şu fotoğrafa yorum yapmış. Ben yoruldum bu baskıdan artk.
Çünkü kardeşimin başının etini yiyor. Huzursuzluk çıkarıyor.bunu engellemek için. Bi kere abartısız 10 gün sabah akşam yazıştık. Whatsap tan. Sonra tek 1 gün açamadım direk şikayet. Beni aileden görmüyor samimiyet göstermiyor deyip ajitasyon yapıyor. halbuki tüm akrabaları ile konuştum düğünleri oldu annesini abisine kadar aradım. Ama bu yaptıklarımin hicbir önemi yok. 1 kere yapma bittin sen. Yani benimde eşimin ablası kız kardeşi var. Arada bir ararim.konusuruz hepsi bu. Ben sürekli onu bağrıma basma modunda hayatım onun üzerine kurulu yaşayamıyorum .insansın sonuçta diyelim bi konuda bisey çıkıyor ağzımdan hemen kötü algilayip kardeşime şikayete. Yoruldum artk. Insan eşiyle bile tes düşebilir bazen.Bir de niye sürekli gelinin gönlünü hoş etmeye çalışıp triplerini çekiyorsunuz? Öyle fesat kardeşin karısının telefonunu da açmam ben olsam. Gitsin istediğine şikayet etsin. Bomboş insanlar resmen.
Inanın icim şişti . Hanı tartışmış olsam ortada ciddi bisey olsa tamam diyeceğim.ama sürekli sürekli sorun çıkıyor. Birinde arayıp gönlünü alıyorum tamam derken ertesi gün başka bisey. Artk arayasim gelmiyor. Hele son şikayet muhabbetinden sonra.Boş mevzularıyla insanın yaşam enerjisinden çalıyorlar resmen
Kötü olun ne olacak? Zaten sürekli arkanızdan iş çeviriyorlar sizi kötü bilseler ne olacak? İsim var yoğunum bitti gitti bu kadar.Çünkü kardeşimin başının etini yiyor. Huzursuzluk çıkarıyor.bunu engellemek için. Bi kere abartısız 10 gün sabah akşam yazıştık. Whatsap tan. Sonra tek 1 gün açamadım direk şikayet. Beni aileden görmüyor samimiyet göstermiyor. Yani benimde eşimin ablası kız kardeşi var. Arada bir ararim.konusuruz hepsi bu. Ben sürekli onu bağrıma basma modunda hayatım onun üzerine kurulu yaşayamıyorum .insansın sonuçta diyelim bi konuda bisey çıkıyor ağzımdan hemen kötü algilayip kardeşime şikayete. Yoruldum artk. Insan eşiyle bile tes düşebilir bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?