• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek çocuklarının pantolon meselesi

Monoceto

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
3.466
6.250
358
35
Hanımlar iyi geceler
Bu saatte bu mu gelmiş aklına derseniz, malesef öyle oldu 😅
Yarına misafirim var diye hazırlık yapınca bu saatte hala uyanigim malesef.

Her neyse sabah okula giderken giymeleri için çocukların kıyafetlerini ayarliyordum ki 10 yaşındaki oğlumun sağlam kalan son iki pantolonundan birinin daha diz kismi yırtılmış. Diğeri de makina da. Yarına dizi az yırtık başka bir pantolonla gönderecegim artık ve bu duruma ciddi anlamda canım sıkıldı.
Dikiyorum açılıyor, yapıştırma yapıyorum okulda düşüp kayboluyor. Hatta o bile yirtiliyor. Çocuğu da uyarıyorum bu top oynama pantolonun değil diye, ama iki ayda bir pantolon daha gidiyor. Bu çocuk dizi normal pantolonla okula gidemeyecek mi ya. Herkesin mi oğlu böyle? Sizler bu durumda ne yapıyorsunuz?
Ay gitsin artık yarın okula yırtık yırtık, off 😔

Hanımlar iyi geceler
Bu saatte bu mu gelmiş aklına derseniz, malesef öyle oldu 😅
Yarına misafirim var diye hazırlık yapınca bu saatte hala uyanigim malesef.

Her neyse sabah okula giderken giymeleri için çocukların kıyafetlerini ayarliyordum ki 10 yaşındaki oğlumun sağlam kalan son iki pantolonundan birinin daha diz kismi yırtılmış. Diğeri de makina da. Yarına dizi az yırtık başka bir pantolonla gönderecegim artık ve bu duruma ciddi anlamda canım sıkıldı.
Dikiyorum açılıyor, yapıştırma yapıyorum okulda düşüp kayboluyor. Hatta o bile yirtiliyor. Çocuğu da uyarıyorum bu top oynama pantolonun değil diye, ama iki ayda bir pantolon daha gidiyor. Bu çocuk dizi normal pantolonla okula gidemeyecek mi ya. Herkesin mi oğlu böyle? Sizler bu durumda ne yapıyorsunuz?
Ay gitsin artık yarın okula yırtık yırtık, off 😔
Ahaha cok guldum ya kiyamam size 😂 bizde de ayni sorun var. Esim hem pantolon gb klasik duran hem esofman tadinda bi alt almis. Gercekten cok guzel bisey ve biraz fazla para vermis. İki gun sonra diz yeri gitti 😂 esofmanlarin zaten hep parcalandi dizleri. Klasik bir pantolona bunu yapamzsiniz ama ben esofmanlarini kurtariorum. Soyleki eski kuculen alt yada ustlerinden karakter baskili olanlarin o kismini kesip direk diz kisimlarina dikiyorum. Yapistirma yapinca cok uzun dayanmiyor. Dikitiginiz zaman diz kismi bir daha acilmiyor. Bu sene okulda boyle idare ettik. Yoksa 2 haftada 1 yeni esofman almak zorunda kalirdik 😂

Hemen hemen öyle.
Top oynama pantolonun değil diyorsunuz da okulda oynamayacak mı o zaman, olmaz ki öyle.
Oynasınlar da yırtılsın, napalım.

Back