• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek çocuk isim önerileri

Arkadaşlar konudan da anlayacağınız üzere erkek bebek bekliyoruz 🥰
Ama isim konusuna asla karar veremiyorum. Eşimin bi kaç isteği var asla kabul edebileceğim isimler değil 😂
O da benimkileri kabul etmiyor. Ortak bir payda da buluşamıyoruz zaten daha 20.haftamızdayız önümüzde zamanımız da var. Sizin görüşleriniz nedir?
Bilgehan Teoman ve Bilgekagan isimlerini seviyorum.

Ne verirsiniz bilmiyorum ama ne hangi isimleri vermemeniz gerektiğini çok iyi biliyorum 😂 Miraç, Eymen, Berat, Mustafa bunlardan kaçın. Ben oğlumun adını Ahmet Mirza koydum Ahmet dede ismi Mirza da biz Kürtçe bir isim düşündük ve verdik
En güzel isimlerden kaçının derken neyi kast ettiniz Muhammed Mustafa peygamberimizin ismi pardonda kötü bı isim gibi lansetmek doğru olmaz

Bu isim önerileri çok uç oluyor. Sizin hassasiyetiniz nedir misal eski isim dini isim mi yoksa yeni modern kulağa hoş gelen isim mi istersiniz herkes bir telden söyler yoksa çünkü çocuk emekli ziraat memuruna döner 😅
Dağ bayır koyuyorlar anlamadm bende 🙂🥴 çocuk sadece bebek kalmayacakki orta yaş olacak dede olacak

Biz çok bilinen ama eskide kalmış olarak düşünülen, her yeni biriyle tanıştığında hangi dedenin adı diye sorulan bir isim koyduk. Kriterimiz her yerde aynı isimden çocuk olmaması, dalga geçilmesi zor olması ve güzel manalı olması idi, hiçbir yaşlı akrabamız falan da yok.
Ben sınıfta Hangi Atlas, Hangi Kayra, Hangi Eymen densin istemedim açıkçası.

En güzel isimlerden kaçının derken neyi kast ettiniz Muhammed Mustafa peygamberimizin ismi pardonda kötü bı isim gibi lansetmek doğru olmaz

Hanımefendi eğer peygamber ismini kötü lanse etmek istesem bizzat kendi çocuğumun adını Ahmet koymazdim demi siz kendinizce farklı yere çekmek istemişsiniz.Burdan ekmek çıkmaz size

Duchenne musküler distrofi (DMD) kas hastalığı çocuklarımda olan,size bu sonuca göre tanı koyulmadımı
Hagır herhangi bir tanısı yok bebepimiz kendi kendine nefes alamadı doğduğunda sora düzeldi 50 gün entübe kaldı şimdi yanmızda ama dün bu gende sorun var dediler genetükçiyle konuşçaz başka ne sorunlar yaşayacağız bilmiyorum. Daha önce yaşayan yok yürümeyi etkileyebilirmiş belki

Back