- 13 Haziran 2019
- 1.150
- 1.453
- 133
- 28
- Konu Sahibi MonicaBing
Dağ nedir ya güldüm kusura bakmasınlar dere tepe de koyalım oldu olacakTanıdığımın oğlunun adı hoşuma gidiyor benim de dağ bilemedim asil ,atlas isimleri de hoşuma gidiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dağ nedir ya güldüm kusura bakmasınlar dere tepe de koyalım oldu olacakTanıdığımın oğlunun adı hoşuma gidiyor benim de dağ bilemedim asil ,atlas isimleri de hoşuma gidiyor
Bilgehan Teoman ve Bilgekagan isimlerini seviyorum.Arkadaşlar konudan da anlayacağınız üzere erkek bebek bekliyoruz
Ama isim konusuna asla karar veremiyorum. Eşimin bi kaç isteği var asla kabul edebileceğim isimler değil
O da benimkileri kabul etmiyor. Ortak bir payda da buluşamıyoruz zaten daha 20.haftamızdayız önümüzde zamanımız da var. Sizin görüşleriniz nedir?
Bende güldüm birazcııkDağ nedir ya güldüm kusura bakmasınlar dere tepe de koyalım oldu olacak
En güzel isimlerden kaçının derken neyi kast ettiniz Muhammed Mustafa peygamberimizin ismi pardonda kötü bı isim gibi lansetmek doğru olmazNe verirsiniz bilmiyorum ama ne hangi isimleri vermemeniz gerektiğini çok iyi biliyorum Miraç, Eymen, Berat, Mustafa bunlardan kaçın. Ben oğlumun adını Ahmet Mirza koydum Ahmet dede ismi Mirza da biz Kürtçe bir isim düşündük ve verdik
Dağ bayır koyuyorlar anlamadm bende çocuk sadece bebek kalmayacakki orta yaş olacak dede olacakBu isim önerileri çok uç oluyor. Sizin hassasiyetiniz nedir misal eski isim dini isim mi yoksa yeni modern kulağa hoş gelen isim mi istersiniz herkes bir telden söyler yoksa çünkü çocuk emekli ziraat memuruna döner
Bencede ya isim bı çağrıdır manalı koymak gerek ahirettede ismimiz önemliBende güldüm birazcıık
En güzel isimlerden kaçının derken neyi kast ettiniz Muhammed Mustafa peygamberimizin ismi pardonda kötü bı isim gibi lansetmek doğru olmaz
Hanımefendi eğer peygamber ismini kötü lanse etmek istesem bizzat kendi çocuğumun adını Ahmet koymazdim demi siz kendinizce farklı yere çekmek istemişsiniz.Burdan ekmek çıkmaz sizeEn güzel isimlerden kaçının derken neyi kast ettiniz Muhammed Mustafa peygamberimizin ismi pardonda kötü bı isim gibi lansetmek doğru olmaz
O zaman bunlara yakın Ömer iyidir. Alp, Yiğit, Mete, Bera, Utku isimlerini de seviyorumAhmet ve Yusuf sülale de bol bol var maalesef olmasa istediğim iki isimdi
Selamnnasl bi kas hastalığı var bizimde bebeğimizdr tpm4 geninde sorun çıktıkesinlikle en önemlisi benim oğullarımın ikisi ölümcül kas hastalığına sahipler,Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah
Duchenne musküler distrofi (DMD) kas hastalığı çocuklarımda olan,size bu sonuca göre tanı koyulmadımıSelamnnasl bi kas hastalığı var bizimde bebeğimizdr tpm4 geninde sorun çıktı
Hagır herhangi bir tanısı yok bebepimiz kendi kendine nefes alamadı doğduğunda sora düzeldi 50 gün entübe kaldı şimdi yanmızda ama dün bu gende sorun var dediler genetükçiyle konuşçaz başka ne sorunlar yaşayacağız bilmiyorum. Daha önce yaşayan yok yürümeyi etkileyebilirmiş belkiDuchenne musküler distrofi (DMD) kas hastalığı çocuklarımda olan,size bu sonuca göre tanı koyulmadımı
Alparslan oğlumun ismi babası koydu, yaramaz bir çocuk değil ama hareketli sürekli ilgi bekleyen, aşırı anne baba düşkünü ama çok merhametli ve sevecen minicik kalbi herkese karşı aşırı merhamet ve sevgi besliyorBen Türk ismi istiyorum