• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek çocuk isim önerileri

Arkadaşlar konudan da anlayacağınız üzere erkek bebek bekliyoruz 🥰
Ama isim konusuna asla karar veremiyorum. Eşimin bi kaç isteği var asla kabul edebileceğim isimler değil 😂
O da benimkileri kabul etmiyor. Ortak bir payda da buluşamıyoruz zaten daha 20.haftamızdayız önümüzde zamanımız da var. Sizin görüşleriniz nedir?
Muhammed Çağrı. Oğlumun adı. sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Dûhan koymayı düşünüyoruz biz. Sizede fikir olsun. Ama ondan önce Yiğit Ali ya da Kerem Ali istiyordum. Eşim farklı istediği için dûhan 🩷

Ama isim konusuna asla karar veremiyorum. Eşimin bi kaç isteği var asla kabul edebileceğim isimler değil 😂
O da benimkileri kabul etmiyor. Ortak bir payda da buluşamıyoruz zaten daha 20.haftamızdayız önümüzde zamanımız da var. Sizin görüşleriniz nedir?
Ne verirsiniz bilmiyorum ama ne hangi isimleri vermemeniz gerektiğini çok iyi biliyorum 😂 Miraç, Eymen, Berat, Mustafa bunlardan kaçın. Ben oğlumun adını Ahmet Mirza koydum Ahmet dede ismi Mirza da biz Kürtçe bir isim düşündük ve verdik

Benim de kardeşimin ismi Selim ve gerçekten çok sessiz sakin bir çocukluk geçirdi hiç annemi bunaltmadı 🌸
Selim ismi yumuşak demek zaten. Yavuz Sultan Selim iki ismini de sonuna kadar taşıyormus mesela bir tarafı çok sertken bir tarafı çok yumuşak ve sakinmis

Asil , Doruk, Yamaç, Kuzey , Karan , Berk, Ediz 💙💙 sağlıkla gelsin konu sahibi 💙💙

Karan, Fatih, Alparslan, Çağan, Demir, Kerem, Can.
Bunlar benim beğendiklerim.

Aybars, ardıç , Göktuğ , egemen, Barlas , ant ♥️

Bu isim önerileri çok uç oluyor. Sizin hassasiyetiniz nedir misal eski isim dini isim mi yoksa yeni modern kulağa hoş gelen isim mi istersiniz herkes bir telden söyler yoksa çünkü çocuk emekli ziraat memuruna döner 😅

Yiğit selim oğlumun adı şimdilik sakin 11 aylık . 😅

Back