- 9 Ekim 2022
- 19
- 6
- 6
- 29
- Konu Sahibi MonicaBing
-
Muhammed Çağrı. Oğlumun adı. sağlıkla kucağınıza alın inşallahArkadaşlar konudan da anlayacağınız üzere erkek bebek bekliyoruz
Ama isim konusuna asla karar veremiyorum. Eşimin bi kaç isteği var asla kabul edebileceğim isimler değil
O da benimkileri kabul etmiyor. Ortak bir payda da buluşamıyoruz zaten daha 20.haftamızdayız önümüzde zamanımız da var. Sizin görüşleriniz nedir?
Ne verirsiniz bilmiyorum ama ne hangi isimleri vermemeniz gerektiğini çok iyi biliyorumArkadaşlar konudan da anlayacağınız üzere erkek bebek bekliyoruz
Ama isim konusuna asla karar veremiyorum. Eşimin bi kaç isteği var asla kabul edebileceğim isimler değil
O da benimkileri kabul etmiyor. Ortak bir payda da buluşamıyoruz zaten daha 20.haftamızdayız önümüzde zamanımız da var. Sizin görüşleriniz nedir?
Selim ismi yumuşak demek zaten. Yavuz Sultan Selim iki ismini de sonuna kadar taşıyormus mesela bir tarafı çok sertken bir tarafı çok yumuşak ve sakinmisBenim de kardeşimin ismi Selim ve gerçekten çok sessiz sakin bir çocukluk geçirdi hiç annemi bunaltmadı
Aybars, ardıç , Göktuğ , egemen, Barlas , antArkadaşlar konudan da anlayacağınız üzere erkek bebek bekliyoruz
Göktuğ çok güzelAybars, ardıç , Göktuğ , egemen, Barlas , ant
Ant mı hiç duymadım fena değilmişAybars, ardıç , Göktuğ , egemen, Barlas , ant
Tanıdığımın oğlunun adı hoşuma gidiyor benim deAnt mı hiç duymadım fena değilmiş
Dağ nasıl arkadaşım koyacakmış ben beğendim
Ben Türk ismi istiyorumBu isim önerileri çok uç oluyor. Sizin hassasiyetiniz nedir misal eski isim dini isim mi yoksa yeni modern kulağa hoş gelen isim mi istersiniz herkes bir telden söyler yoksa çünkü çocuk emekli ziraat memuruna döner
Öz türkçede kısa net Alp ismini beğeniyorum öneri olsunBen Türk ismi istiyorum
Yiğit selim oğlumun adı şimdilik sakin 11 aylık .Arkadaşlar konudan da anlayacağınız üzere erkek bebek bekliyoruz
Yiğit baya güzel Selim de aynı şekilde ama kardeşimin adı olduğu için Selim kullanmayı düşünmüyorumYiğit selim oğlumun adı şimdilik sakin 11 aylık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?