Erkek çocuk isim önerileri

MonicaBing

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2019
1.150
1.453
133
28
Arkadaşlar konudan da anlayacağınız üzere erkek bebek bekliyoruz
Ama isim konusuna asla karar veremiyorum. Eşimin bi kaç isteği var asla kabul edebileceğim isimler değil
O da benimkileri kabul etmiyor. Ortak bir payda da buluşamıyoruz zaten daha 20.haftamızdayız önümüzde zamanımız da var. Sizin görüşleriniz nedir?

Ahmet,Yusuf,Ömer,Siraç

Benim de kardeşimin ismi Selim ve gerçekten çok sessiz sakin bir çocukluk geçirdi hiç annemi bunaltmadı
yaaa çok sevindim sağlıkla gelsin kuzucuk
benim aklımdaki diğer isimler mete ve kıvanç idi

Bizde eşimle aynı sorunu yaşadık ve ben artık dedim ki sen bi isim koy ben bi isim kimse kimseye karışmasın canım dedim kabul etti. Ben Uras koydum ismini şans,mutluluk demek çünkü o benim en büyük şansım ve ismi çok güzel sirayet etti ki şükür çok mutlu bi bebek.

Selim de çok güzel kardeşinizin ismini verin olmazmı hep kaynana kayınbaba ismi verecek değiliz

Bende selim i beğendim uzaktan akrabamızın 3 erkek çocuğu var tek selim sakindi. Eymen ve melih isimli bebeklerde sakin oluyor. İsımden mi bilmem ama bana öyle geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…