- 13 Haziran 2019
- 1.150
- 1.453
- 133
- 28
- Konu Sahibi MonicaBing
-
Ahmet ve Yusuf sülale de bol bol var maalesef olmasa istediğim iki isimdiAhmet,Yusuf,Ömer,Siraç
Yağız arkadaşının oğlunun adı ve çok yaramaz, ön yargılıyım o yüzdenYağız ismini çok seviyorum oğlumun adı
Benimde oğullarımın ismiAhmet ve Yusuf sülale de bol bol var maalesef olmasa istediğim iki isimdi
Doğru yaramaz ama erkek çocuklarının çoğunluğu öyle sanki üç oğlum var üçüde çok hareketli birde beni düşününYağız arkadaşının oğlunun adı ve çok yaramaz, ön yargılıyım o yüzdensizinki nasıl
Benim de kardeşimin ismi Selim ve gerçekten çok sessiz sakin bir çocukluk geçirdi hiç annemi bunaltmadıoğlumun adından çok memnunum şimdilikileride de aynı sakinliği bekliyorum
selim
Sağlıklı olsun da yaramaz olmasını çözerizDoğru yaramaz ama erkek çocuklarının çoğunluğu öyle sanki üç oğlum var üçüde çok hareketli birde beni düşünün
kesinlikle en önemlisiSağlıklı olsun da yaramaz olmasını çözeriz
yaaa çok sevindimBenim de kardeşimin ismi Selim ve gerçekten çok sessiz sakin bir çocukluk geçirdi hiç annemi bunaltmadı
Kıvanç çok güzel bir sunayım eşimeyaaa çok sevindimsağlıkla gelsin kuzucuk
benim aklımdaki diğer isimler mete ve kıvanç idi
Amin inşallahkesinlikle en önemlisibenim oğullarımın ikisi ölümcül kas hastalığına sahipler,Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah
Selim isminin manası bu zaten temiz sakinlik ve Kur'an ayetlerinde bolca geçen bir isimBenim de kardeşimin ismi Selim ve gerçekten çok sessiz sakin bir çocukluk geçirdi hiç annemi bunaltmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?