Gerçekten miBabam yaşadıydı annemın sonu bu olurdu sanırım .
Çok şükür rabbim , İyi ki aldın onu
Amin biz 3 kız kardeşiz ben en küçüğüm.Gerçekten miçok üzücü yaa...
Sırf kaynanamda kız doğuramıyor diye ne dayaklar yemiş , 7 tane doğurtmuşlar kadına. Sonunda şehzadeleri saygıdeğer eşim doğmuş ta susmuşlar... Sonuç ; ailesini takmayan , hatta saygısız davranan bir oğul...
Allah herşeyin hayırlısını versin. Hepimize
Amin biz 3 kız kardeşiz ben en küçüğüm.
Babam benı erkek sanmış son güne kadar o zamanlar yanılmalar çokmuş cinsiytte. Annem doğum yapmış kız oldugumu görunce annemı hastanede bırakmış ananemler gelip çıkarmış annemi3 yıl sonra öldü zaten.
Ah canım annem neler çekmiş .
Allah böylelerıın belasını versın .
Şeylerı koparda inşallah çocuk falan doğuramazlar !
bende fazla geçmişi deşmekten hoşlanmıyorum ama ne zaman dayak yıyen kadın görsem , erkek isteyen birileri görsem içim bi burulurÜzdün beni şimdi yüreğim daraldı okurken..
bende fazla geçmişi deşmekten hoşlanmıyorum ama ne zaman dayak yıyen kadın görsem , erkek isteyen birileri görsem içim bi burulur
Amin biz 3 kız kardeşiz ben en küçüğüm.
Babam benı erkek sanmış son güne kadar o zamanlar yanılmalar çokmuş cinsiytte. Annem doğum yapmış kız oldugumu görunce annemı hastanede bırakmış ananemler gelip çıkarmış annemi3 yıl sonra öldü zaten.
Ah canım annem neler çekmiş .
Allah böylelerıın belasını versın .
Şeylerı koparda inşallah çocuk falan doğuramazlar !
Babasını erkek diye ötenleri takmasın eşiniz anneciğinin sucu yok ki.Gerçekten miçok üzücü yaa...
Sırf kaynanamda kız doğuramıyor diye ne dayaklar yemiş , 7 tane doğurtmuşlar kadına. Sonunda şehzadeleri saygıdeğer eşim doğmuş ta susmuşlar... Sonuç ; ailesini takmayan , hatta saygısız davranan bir oğul...
Allah herşeyin hayırlısını versin. Hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?