• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek çocuk doğurmadı diye karısının yüzüne asit attı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.064
30.531
1.123
61
Konya
Hindistan'ın Uttar Pradesh eyaletinde yaşayan Siraj Biwi adındaki genç kadın, kocasının erkek çocuk isteğini karşılayamadı diye akılalmaz bir saldırıya uğradı.

2264505-728xauto.jpg

2 kız çocuğu olan Farah şöyle konuşuyor:''İlk çocuğumun doğumundan sonra sanki kasıtlı olarak kız çocuk dünyaya getirdiğimi düşünüyordu. Ailesi onlara itaat etmediğimde şiddete uğruyor, ailemden para almamı istiyorlardı. Günlük işkence dozuyla yaşamaya çalışıyordum ve kızlarımın refahını düşünüyordum. Üçüncü çocuğumun da kız olacağını öğrendikten sonra yine dayak yiyeceğimi düşünüyordum ama asit atacağını düşünmemiştim. Şikayetçiyim ve onu asla affetmeyeceğim.''

Yüzünün, ellerinin ve karnının büyük bir bölümünde derin yanık izleri oluşan kadın hastanede tedavi görüyor.

Kız çocuğunun olacağını öğrendikten sonra karısının yüzüne ve vücuduna asit atan adam her yerde aranıyor.

Farah'ın böyle bir saldırıya uğrayan ilk kadın olmadığını belirtmek gerekir. Sadece Hindistan'da kadınlara yönelik asit saldırılarına uğrayan kadınların sayısı 1000 civarında.
https://www.mynet.com/erkek-cocuk-dogurmadi-diye-karisinin-yuzune-asit-atti-1216394-mykadin

Asitli şişeye tenasül uzvunu sokmalıymış aslında yanlış yapmış...
Bilmezler x 'i y'i ancak kadına saldırırlar. Cahillik dünyanın her yanında aynı yaaa ...

Babam yaşadıydı annemın sonu bu olurdu sanırım .
Çok şükür rabbim , İyi ki aldın onu:dua:

Cahillikte son nokta. Kanal 7'deki dizilerinde de paso şiddete uğrayan kadın figürleri var.

Babam yaşadıydı annemın sonu bu olurdu sanırım .
Çok şükür rabbim , İyi ki aldın onu:dua:
Gerçekten mi :KK43: çok üzücü yaa...
Sırf kaynanamda kız doğuramıyor diye ne dayaklar yemiş , 7 tane doğurtmuşlar kadına. Sonunda şehzadeleri saygıdeğer eşim doğmuş ta susmuşlar... Sonuç ; ailesini takmayan , hatta saygısız davranan bir oğul...
Allah herşeyin hayırlısını versin. Hepimize

• Beğen
Reactions: H E
Sırf kaynanamda kız doğuramıyor diye ne dayaklar yemiş , 7 tane doğurtmuşlar kadına. Sonunda şehzadeleri saygıdeğer eşim doğmuş ta susmuşlar... Sonuç ; ailesini takmayan , hatta saygısız davranan bir oğul...
Amin biz 3 kız kardeşiz ben en küçüğüm.
Babam benı erkek sanmış son güne kadar o zamanlar yanılmalar çokmuş cinsiytte. Annem doğum yapmış kız oldugumu görunce annemı hastanede bırakmış ananemler gelip çıkarmış annemi :110: 3 yıl sonra öldü zaten.
Ah canım annem neler çekmiş .
Allah böylelerıın belasını versın .
Şeylerı koparda inşallah çocuk falan doğuramazlar !

Babam benı erkek sanmış son güne kadar o zamanlar yanılmalar çokmuş cinsiytte. Annem doğum yapmış kız oldugumu görunce annemı hastanede bırakmış ananemler gelip çıkarmış annemi :110: 3 yıl sonra öldü zaten.

Üzdün beni şimdi yüreğim daraldı okurken..

Doğum hikayemiz aynı :47:

Babasını erkek diye ötenleri takmasın eşiniz anneciğinin sucu yok ki.

Yalnız oradaki erkek cocuk isteği tamamen maddi kaynaklı sanırım. Bizdeki gibi soyum devam etsin diye değil. Orada kızlar evlenirken erkek tarafına para veriyor düğün masraflarıni karşılıyor. Hatta damadın ailesinin maddi talepleri yıllarca devam edebiliyormuş.

Back