Erkek çocuğunuz ne zaman emeklemeye başladı?

botanikci_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
329
133
39
Benimki 9 ay 10 günlük ve hala tam olarak kendi dönemiyor. yüzüstü koyunca çabalıyor ama yoruluyor. kilosu biraz fazla ondan mı? ayakta ellerinden tutunca duruyor. ama emeklemeye dair hiç bir çabası yok. çok mu tembel anlamadım. galiba bayaa geç yürüyecek.

Canım merhaba benım oğlumda 4 gun sonra 7. Ayını dolduracak caba var ama emekleme yok yürüteçe koydum onu yuruyo onda. Bende meraktayım senın gibi ne zaman yuruyecek ne zaman desteksız oturacaj dıye ama bılıyorum kı emeklemeden yuruyen bebeklerde var belkı senın bebegınde oyle yapacak :)

yürüteç kullanmayacağım ben. zor olacak benm için ama kararlıyım bu konusa. benimki 8. ayını doldurunca desteksiz oturdu. hala hala arada düşüyor yanlara. kalkamıyor biz yardım etmezsek. hantal ya :)

merhaba emeklemiyor diye üzülme benim oğlum 8. ayda emekledi çok erken tutunarak ayağa kalktı ama 12. ayda yürüdü görümcemin oğlu emeklemedi ama 10. ayda yürüdü her bebek farklı yani.

İki oğlum da dokuzuncu aylarında emekledi. emeklememesi sorun değil belki erken yürüyecek. küçük oğlum onbir aylıkken yürümeye başladı büyük yaşını doldurunca. küçük dışarda yürürken zorlanırken büyük oğlum yaşını doldurunca dışarda hiç zorlanmadan yürüdü. her çocuğun gelişimi farklı oluyor.

Benim oglum on aylik suan . Yedinci aYin sonlarinda bsladi emeklemeye ne zaman yurur blmiyorm.gec olsa bile korkulcak bse olcagni sanmiyorum her cocuk kendine ozgudur. Hc takilma bunlara benm esim kilodan dolayi uc yasinda yurumus ama ck sukur hc bir sikntisi yok. Ama anne olarak insan evham ediyo tabiki anliorum senide :) zamani gelince yapar Allahin izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…