Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm takas düşünür müsün bikaç bişi beğendimdeBaharda giyilecek kıyafetler, coraplar patikler ayakkabılar
toplu alımlar dediğiniz kaç tane olmaktaa acaba...
meleğimmm canım arkadaşım ürünlerin geldi hediyeler içinde çooook teşekkr ederiz.hepsi birbirinden güzel teşekkür ederim seninle alışveriş bir zevkti benim için![]()
canım şort tişört ve caprilerden hangileri kaldı? oğlum şuan 10 aylık yaza ona olabilecek kıyafetler varsa resimlerini koyabilirmisin?
allahım bunlar çok şekeyy :)))
canm takas düşünür müsün bikaç bişi beğendimde
Sortlardan lacivert olan, çizgili armani baby capri ve kot capri kaldı tişörtlerden ise 4 yada 5 adet kaldı lovelypink arkadasima yazdığım mesajda resimlerini görebilirsin canım alıntı yapamadım bi türlü, ogluna olabilecekler onlar.
Canım çizgili kapri, H&m salopet ve kareli gömlek için fiyat alabilirmiyim? ledun_@hotmail burdan haberleşelimmi?
Canım mail adresine yazdım
Canım mail kutunu kontrol edermisin :)
Canım mail kutunu kontrol edermisin :)
Alan arkadaşıma tatlı bebişine güzel günlerde sağlıkla giydirmesi dileklerimle hayırlı olsun.:)
Ayakkabıyı alan arkadaşıma da ayni dileklerimi sunarak hayırlı olmasını diliyorum
Canimmmm kargomuz az önce geldi. Hepsi de beklediğim gibi çok beğendim tertemiz. Ayakkabi biraz büyük oldu ama birkaç aya onu da giyer ins tekrar çok teşekkür ederiz teyzesi. Çok keyifli bir alışveriş oldu bizim için. Hediyeler için ayrıca teşekkür ederim.
Beğendiğine sevindim canım ben teşekkür ederim Güle güle giydir bebeğine öpüyorum yanaklarından ayrica kadinlar günün kutlu olsun canım.