Bebek İkinci El erkek bebeklerinize yazlıklar ve dahası...

toplu alımlar dediğiniz kaç tane olmaktaa acaba...

meleğimmm canım arkadaşım ürünlerin geldi hediyeler içinde çooook teşekkr ederiz.hepsi birbirinden güzel teşekkür ederim seninle alışveriş bir zevkti benim için :16:

Canım cok sevindim beğenmene daha yeni farkettim msjini. ben teşekkür ederim iyi günlerde kullansın cici yavrun ...

canım şort tişört ve caprilerden hangileri kaldı? oğlum şuan 10 aylık yaza ona olabilecek kıyafetler varsa resimlerini koyabilirmisin?

Sortlardan lacivert olan, çizgili armani baby capri ve kot capri kaldı tişörtlerden ise 4 yada 5 adet kaldı lovelypink arkadasima yazdığım mesajda resimlerini görebilirsin canım alıntı yapamadım bi türlü, ogluna olabilecekler onlar.

Sortlardan lacivert olan, çizgili armani baby capri ve kot capri kaldı tişörtlerden ise 4 yada 5 adet kaldı lovelypink arkadasima yazdığım mesajda resimlerini görebilirsin canım alıntı yapamadım bi türlü, ogluna olabilecekler onlar.

Canım çizgili kapri, H&m salopet ve kareli gömlek için fiyat alabilirmiyim? ledun_@hotmail burdan haberleşelimmi?

Alan arkadaşıma tatlı bebişine güzel günlerde sağlıkla giydirmesi dileklerimle hayırlı olsun.:)
Ayakkabıyı alan arkadaşıma da ayni dileklerimi sunarak hayırlı olmasını diliyorum

Eklentiler

• $20140220_082651.jpg
    $20140220_082651.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 33
  • $20140220_124414.jpg
    $20140220_124414.jpg
    81 KB · Görüntüleme: 40
  • $20140131_005031.jpg
    $20140131_005031.jpg
    104,6 KB · Görüntüleme: 50
Alan arkadaşıma tatlı bebişine güzel günlerde sağlıkla giydirmesi dileklerimle hayırlı olsun.:)
Ayakkabıyı alan arkadaşıma da ayni dileklerimi sunarak hayırlı olmasını diliyorum

Canimmmm kargomuz az önce geldi. Hepsi de beklediğim gibi çok beğendim tertemiz. Ayakkabi biraz büyük oldu ama birkaç aya onu da giyer ins tekrar çok teşekkür ederiz teyzesi. Çok keyifli bir alışveriş oldu bizim için. Hediyeler için ayrıca teşekkür ederim.

Canimmmm kargomuz az önce geldi. Hepsi de beklediğim gibi çok beğendim tertemiz. Ayakkabi biraz büyük oldu ama birkaç aya onu da giyer ins tekrar çok teşekkür ederiz teyzesi. Çok keyifli bir alışveriş oldu bizim için. Hediyeler için ayrıca teşekkür ederim.

Beğendiğine sevindim canım ben teşekkür ederim Güle güle giydir bebeğine öpüyorum yanaklarından ayrica kadinlar günün kutlu olsun canım.

Cnm 1.sayfada turkuaz kenarlari turuncu tulum var o kac aylik fiyati nedir birde ayakkabilardan kahverengi bot yesilli beyazli ayakkabi kac aya kadar giyilir fiyatlari 5 tlydi dimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back