İnşallah güzel haberlerini alıp, feraha çıkarsınız süt artırıcı sorma sebebim, aslında bu tarz takviyelerin onerilmemesi, karaciğer değerlerini yukseltebiliyor. Onla ilgili olabilir mi acaba diye sordum
Mrb arkadaşlar.. Bebeğimin topuk kanında kah şüphesi çıktı. Endokrin doktoru 12 kan tahlili yaptrdi. Gün içinde çıkanlarda sıkıntı yoktu ama 17 ile başlayan ve Ankara'ya gönderilen tahlil yüksek çıktı. Bugün tekrar aynı tahlilleri yaptırdık. Gün içindekiler yine normal çıktı ama Ankara'ya gönderilen kan önemli dedi doktor. Değerde düşme varsa normal kabul edilen dedi. Ayrıca fiziksel olarak bebeğimde bı belirti de yok. Tedavisi olduğu için şükrediyorum ama ömür boyu bı tedavi çok zor Benzer durum yaşayan var mi? Ve bu durumda olan erkek arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Merhaba Benimde bebeğimin kah değeri 14 çıktı Yarın fakülteye çocuk endokrinoloji bölümüne gidecegiz.Surec nasıl ilerliyor bilgi verir misiniz?
Yarın kan alacaklar sanırım.Gün içinde sonucu çıkan oluyor mu acaba?
Merhaba Benimde bebeğimin kah değeri 14 çıktı Yarın fakülteye çocuk endokrinoloji bölümüne gidecegiz.Surec nasıl ilerliyor bilgi verir misiniz?
Yarın kan alacaklar sanırım.Gün içinde sonucu çıkan oluyor mu acaba?
Mrb geçmiş olsun. Biz dördüncü ayda rahatladık çok şükür. Sonuçlar normale döndü. Endokrin de üç defa kan verdik. Bir ay aralıklarla. İlkinde yine yüksek çıktı. 18di bizim. Ama vücutta hiç belirti yoktu. Doktorlar bizce değil dedi ve bı doktor bı dahaki ay ona düşer diye tahmin ediyorum dedi. Devletteki de düşerse normal kabul edicem dedi. İkinci ay 11e düştü gerçekten. Ozeldeki her ay tekrarlayalım , normal araliga girene kadar. Girince kesin yok diyecez dedi. Üçüncü 4de düştü. Zaten üst sınır da 3.9 gibi bı şey. Çok şükür rahatldik. Darısı tüm bekleyenlere. Sizin bebek erkek mi? Ha bı de en önemlisi üçüncü götürdüğümuz doktor sağlık Bakanlığı'nın değer aralığını yanlış belirledigini, zaman içinde değişeceğini söyledi. Genel olarak o araliga girenlere bı bakılsın denmiş ama bu iş yukundn başka bir şey olmadi dedi doktor. O yüzden korkmayın. İns siz de güzel sonuç alırsınız
Mrb geçmiş olsun. Biz dördüncü ayda rahatladık çok şükür. Sonuçlar normale döndü. Endokrin de üç defa kan verdik. Bir ay aralıklarla. İlkinde yine yüksek çıktı. 18di bizim. Ama vücutta hiç belirti yoktu. Doktorlar bizce değil dedi ve bı doktor bı dahaki ay ona düşer diye tahmin ediyorum dedi. Devletteki de düşerse normal kabul edicem dedi. İkinci ay 11e düştü gerçekten. Ozeldeki her ay tekrarlayalım , normal araliga girene kadar. Girince kesin yok diyecez dedi. Üçüncü 4de düştü. Zaten üst sınır da 3.9 gibi bı şey. Çok şükür rahatldik. Darısı tüm bekleyenlere. Sizin bebek erkek mi? Ha bı de en önemlisi üçüncü götürdüğümuz doktor sağlık Bakanlığı'nın değer aralığını yanlış belirledigini, zaman içinde değişeceğini söyledi. Genel olarak o araliga girenlere bı bakılsın denmiş ama bu iş yukundn başka bir şey olmadi dedi doktor. O yüzden korkmayın. İns siz de güzel sonuç alırsınız
Meme ucunda ve testislerde koyulaşma var mı? Renkte? Biz devlette iki ayrı doktora ayrıca ozeldeki doktora götürdük. Üç doktorun fikrini alalim istedik. Demin eşime de anlattım sizi. Hemen şöyle diyo korkmasinlar diye. Kendinizi üzmeyin. Biz çok yiprandik süreçte çünkü. Tedavi hiç baslanmiyor zaten. Sadece ayları doldurup kan verdik
Meme ucunda ve testislerde koyulaşma var mı? Renkte? Biz devlette iki ayrı doktora ayrıca ozeldeki doktora götürdük. Üç doktorun fikrini alalim istedik. Demin eşime de anlattım sizi. Hemen şöyle diyo korkmasinlar diye. Kendinizi üzmeyin. Biz çok yiprandik süreçte çünkü. Tedavi hiç baslanmiyor zaten. Sadece ayları doldurup kan verdik
Renklere bakarım uyanınca
Biz şimdi yarın fakülteye gidecegiz
Önce kan alacaklar sanırım
Kan sonuçları hemen çıkıyor mu o gün?
Samsunda yaşıyoruz bu arada
Bilgiler için çok teşekkür ederim.
İnsan yelaslaniyor hemen. Bide bu bebeğim 3 kayiptan sonra olduğu için daha da panik oldum.insallah hersey yolunda ilerler
Renklere bakarım uyanınca
Biz şimdi yarın fakülteye gidecegiz
Önce kan alacaklar sanırım
Kan sonuçları hemen çıkıyor mu o gün?
Samsunda yaşıyoruz bu arada
Bilgiler için çok teşekkür ederim.
İnsan yelaslaniyor hemen. Bide bu bebeğim 3 kayiptan sonra olduğu için daha da panik oldum.insallah hersey yolunda ilerler
Rica ederim. Muayene edecekler. Meme ucu ve testisleri. Sonra kan vereceksiniz. Testlerin çoğu öğleden sonra çıkacak , önemli olan da Ankara ya gönderilecek. Size yirmi gün diyecekler. Ama sanırım hızlandırmışlar çünkü bizim en geç bı hafta içinde çıktı üçünde de. O yüzden devamlı e nabizdan bakın. 17 ile başlıyor ismi. O önemli.Biz Diyarbakır dayız. Samsun da büyük şehir. Bikac doktorun fikrini alın.
Merhaba muayeneden çıktık
3 tüp kan verdik
Sonuç beklıyoruz
Sonuç çıkınca yanımıza gelin dediler
Diğerleri 1 hafta sonra çıkacakmış
Biz sizi ararız aramazsak siz arayın dediler
Ekte gönderdiğim testleri yaptılar.Once hangisi çıkacak bakalım beklıyoruz.Dedigin gibi e nabizdan sürekli bakıyorum