• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Erkek bebeklerde kah hastalığı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Duaya çok ihtiyacımız var,çok teşekkür ederim. Siz de sağlıkla alın bebisinizi kucağınıza. Böyle şeyler hiç yaşamayın ins.

Konunuz üstlerde kalsın diye yorum yapıyorum maalesef bir bilgim yok :KK43: ama bu konuyu yer şeyin başı sağlık kısmına açsanız daha iyi olurdu, oralarda daha çok bilen olabilir
Teşekkür ederim. İlk defa yazıyorum buraya. Tamamen acemilik😊 yavaş yavaş öğreniyorum.

Hastalıkla ilgili bilgim ve fikrim yok, geçmiş olsun. Genelde ilk topuk kanında yüksek çıkan değerler varsa ikinci bir topuk kanı daha alıyorlar . İlk topuk kanı alındığında sütun kolostrom olması sonucu yanlış etkileyebiliyor, demişti ebe bana. Bir de siz süt olsun diye, takviye, süt artırıcı çay falan içiyor musunuz?

Bizim üçüncü alınışı. Bakalım bekliyoruz kafayı yiye yiye. İlk çocuğumda kullanmıştım ve ise yaramıştı. E bebekte kutu kola şeklinde satılan süt artırıcı bı içecek vardı. Ama en son kutusu 15 ti. Şimdi daha da artmıştır. Bence en önemlisi su. Benim sireli tatlılar da arttırıyor. İns çok çok olur sütünüz 🙏

Geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah
Çok teşekkür ederim
Benim kızımda şüpelendiler kah hastaligindan kan değerleri yüksek çıkmıştı daha sonra düzeldi inşallah sizin bebeğinizin de sonuçları temiz gelir
Topuk kanından başka kaç kez kan aldılar sizden? Çok sevindim adınıza. Darısı başımıza ins.

Merhaba, Allah şifalar versin. Benim bebeğimde de aynı hastalıktan şüpheleniyorlar. Topuk kanından bir şey çıkmadı ama kontrollerin birinde bebeğin testisleri ve meme ucu cilt rengine göre daha koyu diyerek şüphelendi. 1. Kanı verdik bizde. Bazı değerler yüksek ya da sınırda çıktı. 2. Kanı verdik, Şimdi sonuç bekliyoruz, tekrar gideceğiz. İnşallah temiz çıkar sizinde bizimde.
Çok geçmiş olsun size de. Bu belirtiler bizde yok ama bizde de değer yüksek. Doktor özellikle baktı meme ucu ve testislere. Bizimkinin tam tersi durum sizinki. Ne zaman çıkacak tahliliniz? İns güzel sonuçlar alırız ikimizde🙏

Çok geçmiş olsun size de. Bu belirtiler bizde yok ama bizde de değer yüksek. Doktor özellikle baktı meme ucu ve testislere. Bizimkinin tam tersi durum sizinki. Ne zaman çıkacak tahliliniz? İns güzel sonuçlar alırız ikimizde🙏
Âmîn âmîn. Sonuçlar 9 Eylül gibi çıkmış olur. İnşallah temiz çıkar hepimizin ki.

Bizim üçüncü alınışı. Bakalım bekliyoruz kafayı yiye yiye. İlk çocuğumda kullanmıştım ve ise yaramıştı. E bebekte kutu kola şeklinde satılan süt artırıcı bı içecek vardı. Ama en son kutusu 15 ti. Şimdi daha da artmıştır. Bence en önemlisi su. Benim sireli tatlılar da arttırıyor. İns çok çok olur sütünüz 🙏
İnşallah güzel haberlerini alıp, feraha çıkarsınız 🙏 süt artırıcı sorma sebebim, aslında bu tarz takviyelerin onerilmemesi, karaciğer değerlerini yukseltebiliyor. Onla ilgili olabilir mi acaba diye sordum

Back