Allahin izniyle Sonuçlar normal gelecek
Tabii bu sure icinde, sizin icin 1 saat bir ömūr gibi gececektir. Allahim sabir versin.
Teşekkür ederim. İlk defa yazıyorum buraya. Tamamen acemilikKonunuz üstlerde kalsın diye yorum yapıyorum maalesef bir bilgim yokama bu konuyu yer şeyin başı sağlık kısmına açsanız daha iyi olurdu, oralarda daha çok bilen olabilir
Umarım düşer değeri ve normale döner..
Tüm bebeklere rabbim şifa versin, acılarını göstermesin evlatların
Çok geçmiş olsun bebeğinize Allah şifalar versin
Hastalıkla ilgili bilgim ve fikrim yok, geçmiş olsun. Genelde ilk topuk kanında yüksek çıkan değerler varsa ikinci bir topuk kanı daha alıyorlar . İlk topuk kanı alındığında sütun kolostrom olması sonucu yanlış etkileyebiliyor, demişti ebe bana. Bir de siz süt olsun diye, takviye, süt artırıcı çay falan içiyor musunuz?
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah
Topuk kanından başka kaç kez kan aldılar sizden? Çok sevindim adınıza. Darısı başımıza ins.Benim kızımda şüpelendiler kah hastaligindan kan değerleri yüksek çıkmıştı daha sonra düzeldi inşallah sizin bebeğinizin de sonuçları temiz gelir
Çok geçmiş olsun size de. Bu belirtiler bizde yok ama bizde de değer yüksek. Doktor özellikle baktı meme ucu ve testislere. Bizimkinin tam tersi durum sizinki. Ne zaman çıkacak tahliliniz? İns güzel sonuçlar alırız ikimizdeMerhaba, Allah şifalar versin. Benim bebeğimde de aynı hastalıktan şüpheleniyorlar. Topuk kanından bir şey çıkmadı ama kontrollerin birinde bebeğin testisleri ve meme ucu cilt rengine göre daha koyu diyerek şüphelendi. 1. Kanı verdik bizde. Bazı değerler yüksek ya da sınırda çıktı. 2. Kanı verdik, Şimdi sonuç bekliyoruz, tekrar gideceğiz. İnşallah temiz çıkar sizinde bizimde.
İnşallah canım, AminDuaya çok ihtiyacımız var,çok teşekkür ederim. Siz de sağlıkla alın bebisinizi kucağınıza. Böyle şeyler hiç yaşamayın ins
Âmîn âmîn. Sonuçlar 9 Eylül gibi çıkmış olur. İnşallah temiz çıkar hepimizin ki.Çok geçmiş olsun size de. Bu belirtiler bizde yok ama bizde de değer yüksek. Doktor özellikle baktı meme ucu ve testislere. Bizimkinin tam tersi durum sizinki. Ne zaman çıkacak tahliliniz? İns güzel sonuçlar alırız ikimizde
Yazın olur mu sonucuÂmîn âmîn. Sonuçlar 9 Eylül gibi çıkmış olur. İnşallah temiz çıkar hepimizin ki.
Tabi, inşallah.Yazın olur mu sonucu
Genetik iki kez aldı endokrin bir kez aldıÇok teşekkür ederim
Topuk kanından başka kaç kez kan aldılar sizden? Çok sevindim adınıza. Darısı başımıza ins.
İnşallah güzel haberlerini alıp, feraha çıkarsınızBizim üçüncü alınışı. Bakalım bekliyoruz kafayı yiye yiye. İlk çocuğumda kullanmıştım ve ise yaramıştı. E bebekte kutu kola şeklinde satılan süt artırıcı bı içecek vardı. Ama en son kutusu 15 ti. Şimdi daha da artmıştır. Bence en önemlisi su. Benim sireli tatlılar da arttırıyor. İns çok çok olur sütünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?