Anlıyorum. Herhangi bir bilgim yok fakat hem baslığın yukarıda kalması için hem de iyi dileklerimi sunmak için tekrardan yazmak istedim.Böbrek üstü bezlerinndeki enzimlerden kaynaklanan bir rahatsızlık. Teşekkür ederim..
Hastalıkla ilgili bilgim ve fikrim yok, geçmiş olsun. Genelde ilk topuk kanında yüksek çıkan değerler varsa ikinci bir topuk kanı daha alıyorlar . İlk topuk kanı alındığında sütun kolostrom olması sonucu yanlış etkileyebiliyor, demişti ebe bana. Bir de siz süt olsun diye, takviye, süt artırıcı çay falan içiyor musunuz?Mrb arkadaşlar.. Bebeğimin topuk kanında kah şüphesi çıktı. Endokrin doktoru 12 kan tahlili yaptrdi. Gün içinde çıkanlarda sıkıntı yoktu ama 17 ile başlayan ve Ankara'ya gönderilen tahlil yüksek çıktı. Bugün tekrar aynı tahlilleri yaptırdık. Gün içindekiler yine normal çıktı ama Ankara'ya gönderilen kan önemli dedi doktor. Değerde düşme varsa normal kabul edilen dedi. Ayrıca fiziksel olarak bebeğimde bı belirti de yok. Tedavisi olduğu için şükrediyorum ama ömür boyu bı tedavi çok zorBenzer durum yaşayan var mi? Ve bu durumda olan erkek arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsunHerhangi bilgim yok sifalar dilemeye geldim
Çok geçmiş olsun. Teşhis koyulması durumunda çocuğunuz ömür boyunca bir hormon mu kullanacak? Eğer öyleyse kendinizi çok yıpratmayın lütfen
Alllah yardimciniz olsun insallah sonuclariniz tertemiz cikar hamileyim hamile duasi kabul olur derler sizin icin dua edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?