Çocuk Hastalıkları Erkek bebeklerde kah hastalığı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Kendin ol

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
25
9
1
Mrb arkadaşlar.. Bebeğimin topuk kanında kah şüphesi çıktı. Endokrin doktoru 12 kan tahlili yaptrdi. Gün içinde çıkanlarda sıkıntı yoktu ama 17 ile başlayan ve Ankara'ya gönderilen tahlil yüksek çıktı. Bugün tekrar aynı tahlilleri yaptırdık. Gün içindekiler yine normal çıktı ama Ankara'ya gönderilen kan önemli dedi doktor. Değerde düşme varsa normal kabul edilen dedi. Ayrıca fiziksel olarak bebeğimde bı belirti de yok. Tedavisi olduğu için şükrediyorum ama ömür boyu bı tedavi çok zor Benzer durum yaşayan var mi? Ve bu durumda olan erkek arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim..

Böbrek üstü bezlerinndeki enzimlerden kaynaklanan bir rahatsızlık. Teşekkür ederim..

Böbrek üstü bezlerinndeki enzimlerden kaynaklanan bir rahatsızlık. Teşekkür ederim..
Anlıyorum. Herhangi bir bilgim yok fakat hem baslığın yukarıda kalması için hem de iyi dileklerimi sunmak için tekrardan yazmak istedim.

Umarım tüm tahliller tertemiz çıkar.
Sağlıkla büyütün.

Çok geçmiş olsun. Teşhis koyulması durumunda çocuğunuz ömür boyunca bir hormon mu kullanacak? Eğer öyleyse kendinizi çok yıpratmayın lütfen.

Alllah yardimciniz olsun insallah sonuclariniz tertemiz cikar hamileyim hamile duasi kabul olur derler sizin icin dua edicem

Allahin izniyle Sonuçlar normal gelecek
Tabii bu sure icinde, sizin icin 1 saat bir ömūr gibi gececektir. Allahim sabir versin.

Konunuz üstlerde kalsın diye yorum yapıyorum maalesef bir bilgim yok ama bu konuyu yer şeyin başı sağlık kısmına açsanız daha iyi olurdu, oralarda daha çok bilen olabilir

Hastalıkla ilgili bilgim ve fikrim yok, geçmiş olsun. Genelde ilk topuk kanında yüksek çıkan değerler varsa ikinci bir topuk kanı daha alıyorlar . İlk topuk kanı alındığında sütun kolostrom olması sonucu yanlış etkileyebiliyor, demişti ebe bana. Bir de siz süt olsun diye, takviye, süt artırıcı çay falan içiyor musunuz?

Benim kızımda şüpelendiler kah hastaligindan kan değerleri yüksek çıkmıştı daha sonra düzeldi inşallah sizin bebeğinizin de sonuçları temiz gelir

Merhaba, Allah şifalar versin. Benim bebeğimde de aynı hastalıktan şüpheleniyorlar. Topuk kanından bir şey çıkmadı ama kontrollerin birinde bebeğin testisleri ve meme ucu cilt rengine göre daha koyu diyerek şüphelendi. 1. Kanı verdik bizde. Bazı değerler yüksek ya da sınırda çıktı. 2. Kanı verdik, Şimdi sonuç bekliyoruz, tekrar gideceğiz. İnşallah temiz çıkar sizinde bizimde.

Umarım düşer değeri ve normale döner..
Tüm bebeklere rabbim şifa versin, acılarını göstermesin evlatların

Teşekkür ederim. Evet malesef. Tedavisi var diye şükrediyorum ama ömür boyu olması çok üzücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…