Erkek bebekİsim önerisi

Kbrk34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
283
51
30
Hanımlar merhba biz oğlumuzun adını yekta koymak istiyoruz anlamı tek eşsiz benzersiz demek kurand ageçmiyo çevreden başka bak sakıncalı vs diyolar ama bende hocaya sordum sakıncalımı diye diyaneti bile aradım sakıncası yok sizin ne niyetle koydupunuz önemli dedi başka bitane hoca başka isim baksınlar demiş çocuğunun ismi yekta olan varmı yada cevrede sizce nasıl çocuğa ağır gelirmi

Hanımlar merhba biz oğlumuzun adını yekta koymak istiyoruz anlamı tek eşsiz benzersiz demek kurand ageçmiyo çevreden başka bak sakıncalı vs diyolar ama bende hocaya sordum sakıncalımı diye diyaneti bile aradım sakıncası yok sizin ne niyetle koydupunuz önemli dedi başka bitane hoca başka isim baksınlar demiş çocuğunun ismi yekta olan varmı yada cevrede sizce nasıl çocuğa ağır gelirmi
Lise coğrafya hocamın adı yektaydi 😂 çok minnos bir adamdı. Başka da çevremde hiç bu isimde kimse yok. Ağır bir isim oldugunu düşünmüyorum , sen istiyorsan koy gitsin. Sağlıkla doğsun.

Ben severim yekta ismini. Tanıdığım bir yekta oldu o da ismini kendi seçmişti, gerçek ismi neydi bilmiyorum ama yekta kullanıyordu.

Tanıdığım bit kız çoçuğunun ismi AŞIRI AKILLI BİR KIZ DERECE YAPIP FEN LİSESİNİ KAZANDI BU SENE

X