Bebek İkinci El Erkek bebek uyku seti arıyorum

Merhaba bir şey soracağım takımı set halinde mi satacaksınız yoksa korumalığı tek satar mısınız?

sana sanirim sadece korumaliklar lazim benim icin farketmez canim nasil istersen

Evet aslında öyle.. Fiyat olarak kaç düşünürsünüz. Başlıkları incelerseniz genellikle Set olarak 30-40'a verenler var ama ölçü ya da renk istediğim gibi olmadı onlarda. Tabi bir de kargo ücreti de var. Son çare rengi çok hoşuma gitmese de alacağım onlardan birini sizinki olmazsa. Siz fiyat ne düşünürsünüz.

anliyorum canim ben sadece korumaliklara 30 diyorum set olarak olsaydi 60 diyecektim orjinal kutusuyla duruyor kullansaydim eger fiyati daha asagi cekerdim tabi. kargo ile de anlasmaliyiz zaten subeden teslim sigortasiz ve indirim kodumla birlikte 4 - 7 tl arasi tutacaktir.

Teşekkür ederim düşünüp size dönüş yapacağım :)

Merhaba biraz geç oldu ama kusura bakmayın. Yan korumalıkları almak istiyorum :)

merhabalar sizden sonra yaklasık bir 10 gün sonra biri mesaj attı set halinde istedğini belirtti ona sattım malesef siz geri dönüş yapmayınca vazgeçtiğinizi düşündüm ayırtsaydınız satmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…