- 23 Ocak 2012
- 194
- 2
- 68
- Konu Sahibi SonBahar0108
-
Evet canım çok tutmuyor güle güle sağlıkla kullanın
Hafif olduğu için içinde elyaf var o yüzden ebat büyük amaEvet bende tırsmıstım bırazAma ıyı tuttu ptt kargoyla ıcın rahat olsun yanı..
bunun aynısı fotoyu beklersenz eger bugun cıkarır bazadan cekerim. beşik ölçüm 70 120 fiyat düşünmedim hiç siz eğer begenırseniz ortak bır noktaya varabılırızmerhaba bende var kutusunda hem de sadece mevludunde serdim yan korumalik fcarsaf yorgan yastik her seyi var
Fiyat ve fotoğraf alabilir miyim mümkünse? Bir de beşik ölçünüz nedir
anladım canım ama uyku setinin ölçüsü önemli bakayım ama benn alırken hep standart oluyordu zaten sadece şu korumalıksız bebek besıklerı var ya tek yatak koruması olanlar onların ölçüleri farklıbunun aynısı fotoyu beklersenz eger bugun cıkarır bazadan cekerim. beşik ölçüm 70 120 fiyat düşünmedim hiç siz eğer begenırseniz ortak bır noktaya varabılırız
Aslında beğendim ama benim beşiğim 60*120. Yani sizin setin korumalığı 70 cm ise benimkine büyük olabilir =(
anladım canım ama uyku setinin ölçüsü önemli bakayım ama benn alırken hep standart oluyordu zaten sadece şu korumalıksız bebek besıklerı var ya tek yatak koruması olanlar onların ölçüleri farklı
Evet uyku setinin ölçüsü önemli olan. Özellikle yan korumalıklar. Ölçüleri öğrenebilirsem ona göre düşüneyim. Teşekkürler
Bende var canim konumda bakabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?