Bebek İkinci El Erkek bebek uyku seti arıyorum

SonBahar0108

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
194
2
68
Merhaba erkek bebek için uyku seti arıyorum. Beşiğimiz ahşap ve 60*120 boyutlarında. Uygun fiyat olursa çok sevinirim çünkü olur da kargo ödersem sıfır fiyatına gelmesin :)
bir de kargo için uyku seti ağırlığı ve paket boyutunu bilenler yazarsa çok sevinirim. Kargo fiyatını internetten hesaplarım böylece çünkü kaç tl civarı tutuyor hiçbir bilgim yok.

Cnm elimde bu var altı çarşaf değil şilte gibi yumuşak ve yıkanabilir yorgandan daha ince bişey üstte yorgan ve bir kuçuk yastık var ben 60 kusure almıştım. Kargosu çok tutmaz. Fiyatı 20 tl cnm.

Eklentiler

• WP_20141125_028.jpg
    WP_20141125_028.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 75
Cnm elimde bu var altı çarşaf değil şilte gibi yumuşak ve yıkanabilir yorgandan daha ince bişey üstte yorgan ve bir kuçuk yastık var ben 60 kusure almıştım. Kargosu çok tutmaz. Fiyatı 20 tl cnm.​
Yan korumalari varmi cnm

Evet canım çok tutmuyor güle güle sağlıkla kullanın :KK66:
Banada uyku setı gelecek canm hepsi içinde tam takım kargosu 11 TL tutmus degılmı B Bukrem_ Ciim. :anneadayı:
Çok teşekkür ederim baya uygum tutmuş :)

Evet bende tırsmıstım bıraz :KK48: Ama ıyı tuttu ptt kargoyla ıcın rahat olsun yanı..:KK46:

Hafif olduğu için içinde elyaf var o yüzden ebat büyük ama​

Hmm anladım. Biraz daha ağır olsa 15-20 civarı tutar yani aşağı yukarı.

merhaba bende var kutusunda hem de sadece mevludunde serdim yan korumalik fcarsaf yorgan yastik her seyi var

merhaba bende var kutusunda hem de sadece mevludunde serdim yan korumalik fcarsaf yorgan yastik her seyi var​
Fiyat ve fotoğraf alabilir miyim mümkünse? Bir de beşik ölçünüz nedir

merhaba bende var kutusunda hem de sadece mevludunde serdim yan korumalik fcarsaf yorgan yastik her seyi var
Fiyat ve fotoğraf alabilir miyim mümkünse? Bir de beşik ölçünüz nedir
bunun aynısı fotoyu beklersenz eger bugun cıkarır bazadan cekerim. beşik ölçüm 70 120 fiyat düşünmedim hiç siz eğer begenırseniz ortak bır noktaya varabılırız

Eklentiler

• hippo_acik_0.jpg
    hippo_acik_0.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 93
bunun aynısı fotoyu beklersenz eger bugun cıkarır bazadan cekerim. beşik ölçüm 70 120 fiyat düşünmedim hiç siz eğer begenırseniz ortak bır noktaya varabılırız​
Aslında beğendim ama benim beşiğim 60*120. Yani sizin setin korumalığı 70 cm ise benimkine büyük olabilir =(

bunun aynısı fotoyu beklersenz eger bugun cıkarır bazadan cekerim. beşik ölçüm 70 120 fiyat düşünmedim hiç siz eğer begenırseniz ortak bır noktaya varabılırız
Aslında beğendim ama benim beşiğim 60*120. Yani sizin setin korumalığı 70 cm ise benimkine büyük olabilir =(
anladım canım ama uyku setinin ölçüsü önemli bakayım ama benn alırken hep standart oluyordu zaten sadece şu korumalıksız bebek besıklerı var ya tek yatak koruması olanlar onların ölçüleri farklı

anladım canım ama uyku setinin ölçüsü önemli bakayım ama benn alırken hep standart oluyordu zaten sadece şu korumalıksız bebek besıklerı var ya tek yatak koruması olanlar onların ölçüleri farklı

Evet uyku setinin ölçüsü önemli olan. Özellikle yan korumalıklar. Ölçüleri öğrenebilirsem ona göre düşüneyim. Teşekkürler

Evet uyku setinin ölçüsü önemli olan. Özellikle yan korumalıklar. Ölçüleri öğrenebilirsem ona göre düşüneyim. Teşekkürler

ölculerı yazıyorum canım
bas koruma 35X60
yan koruma 33X100
benim beşiğim 70 120 olmasına ragmen oluyor bu yan korumalıklar cunku baglama yerleride var onlarla baglayınca kaplıyor beşiği zaten. birebir aynı ölçüde bulman zor cunku uyku setleri genelde standarttır

Back