Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar merhaba ben dun birsey duydum erkek bebekle kiz bebek sancisi farkli oluyomuss bu konu hakkinda bilgisi olan varmi acaba yada erkek bebek annelerinin sancilari nasil basladii lutfen cevab verirmisinizz simdiden tskler
Bana da saçma geldi de yinede bi soruyum dedim erkek bebek sancısı belden baslarmis sonra karna ve kasıklara inermiş sancii ve araliklarla gelirmis sanci ne kadar doğru bilmiyorum
Bende erkek bebek bekliyorum ve sancim olduğunda hep belimde başladı sancılar şuan bile var yanii belimin agrsndan duramyrum gece çok kotuydum belim kasiklarim inş bi an önce gelir bebegim☺☺
2 erkek çocuk annesi olarak ikisinin de birbirine benzemiyordu.
O yüzden bu genellemeye bakmayın derim.
Kişiden kişiye değişen hatta hamilelikten hamileliğe değişen bir durum bence.
Arkadaslar merhaba ben dun birsey duydum erkek bebekle kiz bebek sancisi farkli oluyomuss bu konu hakkinda bilgisi olan varmi acaba yada erkek bebek annelerinin sancilari nasil basladii lutfen cevab verirmisinizz simdiden tskler
Kesinnikle çok farklı oluyor bir kızım var birde kısmet olursa inşallah erkek bebegim olacak erkek bebek belde çok fazla sancı yapıyor kızımda hiç yaşamadım böyle bir durum
Allah Allah cinsiyetle sanci alakalimidir ki ya?
Benim oglum var ve dehset bir bel agrisiyla gitmistim hastaneye :) ama gelmesidi bebis:)
1 hafta sonra dogmak istedi kuzum ama sezeryan oldu o zaman da.