• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Erkek bebek sancisi farklimi oluyo arkadaslarr

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Aysee38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
612
104
33
Arkadaslar merhaba ben dun birsey duydum erkek bebekle kiz bebek sancisi farkli oluyomuss bu konu hakkinda bilgisi olan varmi acaba yada erkek bebek annelerinin sancilari nasil basladii lutfen cevab verirmisinizz simdiden tskler

Bana da saçma geldi de yinede bi soruyum dedim erkek bebek sancısı belden baslarmis sonra karna ve kasıklara inermiş sancii ve araliklarla gelirmis sanci ne kadar doğru bilmiyorum

Ben de inanmamıştım ama benim oğlum oldu ve belden başladı sancım. Kız doğurmadığım için bilemiyorum :)

Bende erkek bebek bekliyorum ve sancim olduğunda hep belimde başladı sancılar şuan bile var yanii belimin agrsndan duramyrum gece çok kotuydum belim kasiklarim inş bi an önce gelir bebegim☺☺

Bende belden baslamadi kisiden kisey gore degisiyordur cinsiyetle alakasi yok bence

Benim bebeğimin cinsiyeti kız ama ara ara bel sancısı çekiyorum :KK17:
Bence alakası yok ya

2 erkek çocuk annesi olarak ikisinin de birbirine benzemiyordu.
O yüzden bu genellemeye bakmayın derim.
Kişiden kişiye değişen hatta hamilelikten hamileliğe değişen bir durum bence.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin.

Arkadaslar merhaba ben dun birsey duydum erkek bebekle kiz bebek sancisi farkli oluyomuss bu konu hakkinda bilgisi olan varmi acaba yada erkek bebek annelerinin sancilari nasil basladii lutfen cevab verirmisinizz simdiden tskler
Kesinnikle çok farklı oluyor bir kızım var birde kısmet olursa inşallah erkek bebegim olacak erkek bebek belde çok fazla sancı yapıyor kızımda hiç yaşamadım böyle bir durum

Allah Allah cinsiyetle sanci alakalimidir ki ya?
Benim oglum var ve dehset bir bel agrisiyla gitmistim hastaneye :) ama gelmesidi bebis:)
1 hafta sonra dogmak istedi kuzum:nazar: ama sezeryan oldu o zaman da.

Back
X