Erkek bebek kötülemesi

Snurhc

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2023
110
57
18
Kızlar herkese iyi bayramlar öncelikle 🌸🍭 7 aylık hamileyim ve bir oğlum olacak allah nasip ederse🥹🧸 hamileliğimin başından beri yaşadığım bir sorun var ne zaman bir toplulukta bulunsan bebeğimin erkek olduğunu söylediğimde mal mal fikirlerini sunan insanları cidden boğazlamak istiyorum. Erkek bebek hiç iyi olmuyor, erkek kız gibi sevilmiyor yok neymiş erkek bebek olmamalıymış yani daha niceleri eşimede kız istiyordunuz demi kesin diyenler vs bayramda yine bir ton bu laflar artık cok canımı sıkıyor hamileliğimde duygusal dalgalanmalarım hiç olmadı ama böyle salak salak yorumlar artık cok canımı sıkıyor

Milletin her dediğini böyle takarsanız ohoo kız olsa yine bir dünya şey söyleyeceklerdi. En güzel zamanlarınızı neden kendinize eziyet ederek böyle geçiriyorsunuz. Tadını çıkarın.
Ben bizim toplum erkek çocuk meraklısı zannediyordum bu yorumlar bir garip geldi alla alla😂

Verin ağızlarının payını.
Buraya konu açana kadar, vallahi Allah ne verdiyse ağızlarının payını verirdim…
Lafları dinleyip susup kendini neden şişiriyorsun ki.
Kim onlar…

Şu söyleneneleri laf diye dinlediğiniz için siz hatalısınız. Insanların ne kadar gerizekalı olduğunu gösteren durumlar sadece. Allah bağışlasın. Dilediğiniz gibi hayırlı bir evlat olsun.
Ay inanın dinlemiyorum konuşulduğunda ya tepkimi belli ediyorum ya da hiç dinlemiyorum güzel dilekleriniz için cok teşekkür ederim🥲🥰

Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin her isteyene inşallah.

Erkek çocuk nasıl sevilmiyor bilmiyorum da bir kızım var benden başka hiç kimseye kendini sevdirmez,aşırı hareketli bir çocuk.

Kız olunca sevemiyorlar.

Sevmesinler zaten arkadaşım.

Çocukları ana babaları sevsin yeter.

Verin ağızlarının payını.
Buraya konu açana kadar, vallahi Allah ne verdiyse ağızlarının payını verirdim…
Lafları dinleyip susup kendini neden şişiriyorsun ki.
Kim onlar…
Veriyorum inanın ama hala böyle salak salak nasıl konuşuyorlar anlam veremiyorum cok canım sıkılıyor

Kızlar herkese iyi bayramlar öncelikle 🌸🍭 7 aylık hamileyim ve bir oğlum olacak allah nasip ederse🥹🧸 hamileliğimin başından beri yaşadığım bir sorun var ne zaman bir toplulukta bulunsan bebeğimin erkek olduğunu söylediğimde mal mal fikirlerini sunan insanları cidden boğazlamak istiyorum. Erkek bebek hiç iyi olmuyor, erkek kız gibi sevilmiyor yok neymiş erkek bebek olmamalıymış yani daha niceleri eşimede kız istiyordunuz demi kesin diyenler vs bayramda yine bir ton bu laflar artık cok canımı sıkıyor hamileliğimde duygusal dalgalanmalarım hiç olmadı ama böyle salak salak yorumlar artık cok canımı sıkıyor
Size de iyi bayramlar dilerim. Canınızı sıkmayın lütfen. Bu millet böyle işte, bazıları kız olunca laf eder, bazıları erkek olunca böyle saçmalar. Kız erkek fark etmez önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olması. 2 ay kalmış doğuma. Bu şekilde konuşan kişileri hayatınızdan uzaklaştırın. Doğumunuz güzel geçer inşallah. Bebeğinize kolaylıkla, sağlıkla kavuşun 🦋🌸

Birinin kız çocuğu olur " kızın büyüyünce evlenecek gidecek sana bakmaz, keşke erkek olsaydı, soyumuz devam etseydi bir erkek çocuk bile doğuramadın "diye psikolojik baskıya uğrayıp üstüne kadınlığı ile ilgili hakaretler işitir. Başka bir kadın erkek çocuğu olacak diye "kız çocukları daha şirin,kendini sevdirir, erkek evlenince karısından başkasını gözü görmez, anayı atayı atar , nankörlük eder " derler. Yani kısacası herkes işine geleni söylüyor. Bazıları ishal ağızlı gerçekten. Her şeye burnunu sokakların burnunu yamultmak lazım bunu geç de olsa anladım.

Veriyorum inanın ama hala böyle salak salak nasıl konuşuyorlar anlam veremiyorum cok canım sıkılıyor
İçlerindeki ruhda şeytan büyütenler böyle konuşuyor.
Hepimizin çevresinde var.
Hakettikleri gibi ağızların öyle bi payını ver ki unutamasınlar seni.

Benim cevremde kiz berekettir oglan ilerde bakmaz etmez deniyor
Iyi ki kizimiz var valla falan diyorlar
Benim oglum var ve boyle insanlarin biletini kesiyorum
Cunku yine cevremde hayirli kiz evladi kotu erkek evladi, hayirli erkek evladi kotu kiz evladi olan insanlar var yani cinsiyetle degil karakterle oldugunu idrak edemeyecek kadar cahil insanlar malesef
O yuzden boylelerine bos gozlerle bakip geciyorum sahsen ben
Cunku kendimi yoramam :)
Cocuklari da bize baksinlar diye dogurmuyoruz sonucta
Allah akil fikir versin boylelerine

İnsanlar konuşmayı seviyor geveze bir ülkeyiz illa yorum yapacaklar kız olsa da kötü yorum gelecek erkek olsa da.

Hepsi gerizekalı. Bana da söylendi. Erkek dediğim an yandım,eyvah bilmem ne. Boşver sen. Bi doğsun bak sevgisinden nasıl ağlıyorsun. Ben şuan uyansa da sevsem diye bekliyorum mesela oğluşımu 🫠🫠

Milletin her dediğini böyle takarsanız ohoo kız olsa yine bir dünya şey söyleyeceklerdi. En güzel zamanlarınızı neden kendinize eziyet ederek böyle geçiriyorsunuz. Tadını çıkarın.
Ben bizim toplum erkek çocuk meraklısı zannediyordum bu yorumlar bir garip geldi alla alla😂
Yok yok inanın hiç erkek cocuk övene denk gelmedim zaten cocuğun cinsiyeti övülecek bir durum değil ama böyle yerilecek bir durumda değil öyle salak salak konuşuyorlarki 😒😁

Benim cevremde kiz berekettir oglan ilerde bakmaz etmez deniyor
Iyi ki kizimiz var valla falan diyorlar
Benim oglum var ve boyle insanlarin biletini kesiyorum
Cunku yine cevremde hayirli kiz evladi kotu erkek evladi, hayirli erkek evladi kotu kiz evladi olan insanlar var yani cinsiyetle degil karakterle oldugunu idrak edemeyecek kadar cahil insanlar malesef
O yuzden boylelerine bos gozlerle bakip geciyorum sahsen ben
Cunku kendimi yoramam :)
Cocuklari da bize baksinlar diye dogurmuyoruz sonucta
Allah akil fikir versin boylelerine
Sormayın aynı tepkiler banada geldi güzel dilek dilemek yerine böyle yersiz yersiz sanki soran oldu gibi ağızlarını açıyorlar

İçlerindeki ruhda şeytan büyütenler böyle konuşuyor.
Hepimizin çevresinde var.
Hakettikleri gibi ağızların öyle bi payını ver ki unutamasınlar seni.
İnanın veriyorum hatta söylediğinde suratlarına bile bakmıyorum boşa konuşuyorlarmış gibi davranıyorum yani bir insan hamile birisine nasıl bunu der her şeyi geçtim masum doğmamış bir bebeğe. Ben lise branş öğretmeniyim benim kocaman olmuş kız-erkek öğrencilerimi yaşım onlara yakın olmasına rağmen çocuğum gibi sevmişimdir ve seviyorum hep

Size de iyi bayramlar dilerim. Canınızı sıkmayın lütfen. Bu millet böyle işte, bazıları kız olunca laf eder, bazıları erkek olunca böyle saçmalar. Kız erkek fark etmez önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olması. 2 ay kalmış doğuma. Bu şekilde konuşan kişileri hayatınızdan uzaklaştırın. Doğumunuz güzel geçer inşallah. Bebeğinize kolaylıkla, sağlıkla kavuşun 🦋🌸
Yani ben hiç böyle tahmin etmezdim insanların kötü kalpleri karşısında şok geçirdim bir de bir sey soran eden yok bunlar söyleniyor cevabını versem duymazdan da gelsem insan işte üzülüyor. Amin güzel dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim🥹💖🌸

Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin her isteyene inşallah.

Erkek çocuk nasıl sevilmiyor bilmiyorum da bir kızım var benden başka hiç kimseye kendini sevdirmez,aşırı hareketli bir çocuk.

Kız olunca sevemiyorlar.

Sevmesinler zaten arkadaşım.

Çocukları ana babaları sevsin yeter.
Yani kısaca erkek olduğu için tatlı olmazmış kız çocuk sevimli olurmuş🥲 kesinlikle bebeğimi kimse sevsin diye büyütmeyeceğim sonuçta bu arasa sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah bebeğiniz🥹💖🌸

Back
X