merhaba
bu ikisini begndim ama kargoya degmeyecek...takas düsünürseniz konularıma beklerim
Çanta çok kaliteli ve kullanışlı.içi geniş.resmini çekebilirsem yollarım en kısa zamanda.çarpraz askısı var ama ucu kırıldı başka askı takmak lazım yani.o yüzden fiyatını ucuz tuttum.yoksa pahalı bi çanta.Ürünlerinize baktım kırmızı çantanızı beğendim 10 tl olan ama içini merak ettim kaç gözlü resmini çekebilirseniz memnun olurum birde çapraz asılacak kadar uzun mu acaba kayışı?
Çanta çok kaliteli ve kullanışlı.içi geniş.resmini çekebilirsem yollarım en kısa zamanda.çarpraz askısı var ama ucu kırıldı başka askı takmak lazım yani.o yüzden fiyatını ucuz tuttum.yoksa pahalı bi çanta.[/QUOTE
Aslında resim için zahmete gerek yok içi geniş diyorsunuz ama askısı hiçmi yok sadece eldemi taşınıyor merak ettim yada kırıksa da yollasanız askısını duruyorsa ben yaptırabilirim onu belki
Çanta çok kaliteli ve kullanışlı.içi geniş.resmini çekebilirsem yollarım en kısa zamanda.çarpraz askısı var ama ucu kırıldı başka askı takmak lazım yani.o yüzden fiyatını ucuz tuttum.yoksa pahalı bi çanta.[/QUOTE
Aslında resim için zahmete gerek yok içi geniş diyorsunuz ama askısı hiçmi yok sadece eldemi taşınıyor merak ettim yada kırıksa da yollasanız askısını duruyorsa ben yaptırabilirim onu belki
Evet ucu kırık yaptırılabilir onu da yollarım.o zaman adresimi yolluyorum siz de yollarsınız özelden.kendi kargomuzu ödeyip göndeririz olur mu canm
Evet ucu kırık yaptırılabilir onu da yollarım.o zaman adresimi yolluyorum siz de yollarsınız özelden.kendi kargomuzu ödeyip göndeririz olur mu canm
Telefonla giriyorum sana özelden atamadım sen bana telefon No yolla mesaj atarım olur mu birde ist neresindesiniz belki elden hallederiz
Telefonla giriyorum sana özelden atamadım sen bana telefon No yolla mesaj atarım olur mu birde ist neresindesiniz belki elden hallederiz
Özelden yazdım size
Özelden yazdım size
Özelden yazdım size
Bende Mesaj attım size
Bende Mesaj attım size
Kargonuzu gönderdim özelden yazdım size bilginiz olsun..
bu iki ürün takaslanmıştır...
Aktivite masasi duruyormu satildimi acaba
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güncel satışlar devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?