- 1 Şubat 2021
- 9
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi Behiye kilic
Kızlar 1 ay evvel doğum ettim erken doğum nedeni ile bebeğimi kaybettim tekrar bir oğlum olsun istiyorum erkek bebek olması için ne yapmalıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle başınız sağolsun. Rabbim bi daha yaşatmasın böyle bi acı.Kızlar 1 ay evvel doğum ettim erken doğum nedeni ile bebeğimi kaybettim tekrar bir oğlum olsun istiyorum erkek bebek olması için ne yapmalıyım
Amin Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın bazılarıda adet bitiminde ilişki yaşayın diyor acaba Bir doğruluk payı varmıdırÖncelikle başınız sağolsun. Rabbim bi daha yaşatmasın böyle bi acı.
Bi teorem var genelde tutuyor. Yumurtlama takibi yapacaksınız o gün tek ilişki olacak sonra ara vereceksiniz bi süre. Bu şekilde oluyor
Bazıları adet bitiminde ilişkiye girin diyor doğruluk payı varmıdırÇatlama günü ilişkiye gireceksin ovülasyon testi kullanmalısn
Adet bitiminde tutması zor biraz çok kısa adet döngün olması lazım ki hemen yumurtlama olsun adet biter bitmezAmin Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın bazılarıda adet bitiminde ilişki yaşayın diyor acaba Bir doğruluk payı varmıdır
Ayrıca Çin takvimi bazı teoriler var eskilerin bildiği onada bi bakın derim hayırlı evalat isteyin bence kız erkek farketmez bi sorunu olsa Allah korusun o zaman erkeği kızı düşünmezsiniz nice insanlar bu çocuk olayı için para döküyorlar da olmuyor ve cinsiyet ayırmadan istiyorlar bence hayırlısını dileyinKızlar 1 ay evvel doğum ettim erken doğum nedeni ile bebeğimi kaybettim tekrar bir oğlum olsun istiyorum erkek bebek olması için ne yapmalıyım
Bazıları adet bitiminde ilişkiye girin diyor doğruluk payı varmıdır
Basınız sağolsun bende 27 haftalık erken doğum yaptım bebeğim hayatta değil maalesef doğum sebebim de belli değil sizin doğum nedeniniz belli miKızlar 1 ay evvel doğum ettim erken doğum nedeni ile bebeğimi kaybettim tekrar bir oğlum olsun istiyorum erkek bebek olması için ne yapmalıyım
Evet suyu fazla idi 27 haftalık erken doğum oldu kuveze alındı enfeksiyonu coktu defalarca kanı düştü enfeksiyon kana karıştı septik şok geçirdi 11 gün hayata tutuna bildiBasınız sağolsun bende 27 haftalık erken doğum yaptım bebeğim hayatta değil maalesef doğum sebebim de belli değil sizin doğum nedeniniz belli mi
Rabbim herkesin gönlüne göre sağlıklı bir evlat versinErkek spermler daha yavaştır çatlamadan bir gün önce ilişkiye girerseniz kız olanlar daha hızlı ve uzun yaşadıkları için onlar tutar erkekler ise daha yavaş ve kısa ömürlü tam çatlama günü ilişkiye girersen onun şansı daha yüksek olurmuş doktor arkadaşım söyledi banada bende kız istiyorum nasip olursa
Öncelikle sağlık ben cinsiyet ayrımı asla yapmam Rabbim hangisini bana layık görürse onu verir ben sadece ölen bebeğimin acısını unutmak için bebeğimin erkek olmasını istiyorum hiç Bir kıyafetini atmadım kimseyede vermedim bir oğlum olsun sağlıklı bir şekilde ona giydirmek istiyorumAyrıca Çin takvimi bazı teoriler var eskilerin bildiği onada bi bakın derim hayırlı evalat isteyin bence kız erkek farketmez bi sorunu olsa Allah korusun o zaman erkeği kızı düşünmezsiniz nice insanlar bu çocuk olayı için para döküyorlar da olmuyor ve cinsiyet ayırmadan istiyorlar bence hayırlısını dileyin![]()
Aynı hafa da doğum yapmışız çok üzücü gerçekten napalım taktir sezaryen mi doğum yaptınızCE
Evet suyu fazla idi 27 haftalık erken doğum oldu kuveze alındı enfeksiyonu coktu defalarca kanı düştü enfeksiyon kana karıştı septik şok geçirdi 11 gün hayata tutuna bildi
Evet bebeğimin suyu fazla olduğundan sezaryen doğumu yaptımAynı hafa da doğum yapmışız çok üzücü gerçekten napalım taktir sezaryen mi doğum yaptınız
O zaman herkes herkesin yerine birini koymalı ölen birinin bence hayırlısını dileyin derim kul plan yaparken Allah bozarmış tövbe haşa Siz resmen oğlan diye tutturmuşsunuzÖncelikle sağlık ben cinsiyet ayrımı asla yapmam Rabbim hangisini bana layık görürse onu verir ben sadece ölen bebeğimin acısını unutmak için bebeğimin erkek olmasını istiyorum hiç Bir kıyafetini atmadım kimseyede vermedim bir oğlum olsun sağlıklı bir şekilde ona giydirmek istiyorum
Yumurtlama günü iliskiKızlar 1 ay evvel doğum ettim erken doğum nedeni ile bebeğimi kaybettim tekrar bir oğlum olsun istiyorum erkek bebek olması için ne yapmalıyım