• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek bebek isteyip çaba sarfedip kesin tutturanlar lütfen bir bakın

Ay30

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
346
541
53
Arkadaşlar bu konuda çok konu var ama okadar çok kafam karıştıki anlatamam.bilimsel yöntemler bile çelişiyor.kimisi tam yumurtlama zamanı yada ertesi gün diyor ama bi yöntemdede aynı şeyi kız için diyor.ovulasyon testi kullansamda napacağımı yinede şaşırdım.lütfen birileri deseki ben böyle yaptım oğlum olacak diye kesin bilgilerle konuşsak.evladın kızı erkeği yoktur sağlıklı olsunlar yeter ama erkek evladıda tatmak istiyorum çok fazla oyüzden bekliyorum önerilerinizi

Cinsiyet konusunda uygulanan yöntemler konusunda kesin bir bilgi yok,bilim adamları bile bu konuda şu yöntemi deneyim yüzde yüz olur diyemiyor ben yumurtlamadan önce hamile kaldım ve Allah'ın izniyle oğlum olacak,yumurtlama gününde hamile kalan arkadaşlarım var fakat erkek olduğu kadar kızlara da hamile kalanlar var yani yine %50. Beslenmeyle alakalı olabilir mi diye düşündüm fakat kuzenim o kadar dikkat etmesine rağmen 3.kızına hamile. Kendi doktorum çeşitli yöntemleri asla etik bulmadığını ve tamamen hokkabazlık olduğunu söyledi,herkesin düşüncesi kendinedir tabi. Dua etmekten başka çare yok,bu tür yöntemleri uygulamak bana doğru gelmiyor çünkü bu hayatta en çok neyi istersen ve ne için uğraşırsan daima onunla sınanırsın. Kıbrıs cinsiyet tayini merkezleri var fakat bu tür yerlerin olması bence asla etik değil,dua etmek en iyi yöntemdir Allah her şeyi gönlüne göre versin.

Herkesin düşüncesş kendıne tabi ama cinsiyet tercih etmek nedir ben anlamıyorum Rabbim size hayırlı bir evlat bağışlasın yeter kızı erkeği yoktur bunun bana garip geliyor gerçekten forumda o kadar hamile kalamayan insan varken o kadar üzülüyorken böyle bi düşünce bana cok bencilce geliyor kusura bakmayın. Hakkınızda hayırlısı

Ablamin iki oglu var hep adetten temizlendim korunmadim oldu der oda hep kiz istiyordu bende ayni sekilde hamile kaldim iki cocugumada bilincli degil benimde iki kizim var ;) o ucuncude kizi buldu ama yine ayni sekilde ;) arkadasin dedigi gibi dua en guzel yontem cok dua etti o kizim olsun diye ben ucuncuye hamile kaldim nasil oldu korunuyodum anlamis degilim cok dua ettim rabbim erkek evlat ver diye ama kizim olacak demekki nasibim bu elhamdurillah rabbim sanada gonlundekini versin

Arkadaşlar tabiki dua en önemlisi evet Rabnim sağlıklı evlatlar versin en önemlisi o fakat ovulasyon testiyle tam yumurtlama zamanı yakalanarak hamile kalanlar sanırım çoğunlukla erkek.denemek istiyorum ama emin olamıyorum o yüzden denemiş sonuç almışlar varsa lütfen yazsınlar

ovulasyon testıyle yumurtlama gunumu yakaladım ılk cıft cızgı cıktıgı gun ve ertesı gunu ilşki oldu erkek bebegıım olucak

Peki ikinci gün testteki çizgi silinmişmiydi?yani testte çift çizgi çıksın bekle çizgi silindiği gün ilişki olsun diyorlar?

Peki ikinci gün testteki çizgi silinmişmiydi?yani testte çift çizgi çıksın bekle çizgi silindiği gün ilişki olsun diyorlar?
hayır ıkı gun cıft cgzı oldu bnde ama ılk gun dah koyuydu

Hangi marka testi kullandınız acaba?ben çizgi koyu çıktıkdan 12 yada 24 saat sonra yumurtlama oluyo biliyodum demek değilmiş

Hangi marka testi kullandınız acaba?ben çizgi koyu çıktıkdan 12 yada 24 saat sonra yumurtlama oluyo biliyodum demek değilmiş
laboquık dı yanlıs yazmadysam ben ısımı sansa bırakmak ıstemedım banada öle demıslerdı cızgıden bır kac saat snraa yumurtlama oluo dıye ama bn en azndnn sperm ıcerde bulunsun ıstdm ve ıkı gun ust ustee ılıskı oldu doktormmda dedı tam yumurtlama gunu hamıle kalmssn dedı hesaplamada

Siz erkek bebek için mi uğraşmıştınız yoksa çocuk olsun cinsiyet farketmez diyemi.ve acabaaa yumurtlamanız ilk gün mü ikinci günmü oldu.belkide ikinci gün oldu oyüzden erkek oldu

Şükretmekten aciz bi toplum olduğumuz aşikar.. :KK34:
malesef öyle:KK43: ben 3 yıldır bi bebeğim olsun diye uğraşırken, birileri cinsiyet beğenmiyo Rabbim bana evlat lütfetti diye sevineceği yerde. böyle şeylere çok sinir oluyorum.:kusmuk:
şimdi bide çıkar der senin çocuğunun olmamasına sebep benmiyim benim erkek isteğime ne karışıyosun :deli:

malesef öyle:KK43: ben 3 yıldır bi bebeğim olsun diye uğraşırken, birileri cinsiyet beğenmiyo Rabbim bana evlat lütfetti diye sevineceği yerde. böyle şeylere çok sinir oluyorum.:kusmuk:
şimdi bide çıkar der senin çocuğunun olmamasına sebep benmiyim benim erkek isteğime ne karışıyosun :deli:
Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah canım çifter çifter hemde vardır herşeyde bi hayır vakti zamanı daha gelmemiş demekki

Ben yumurtlama gunu hamile kaldim ve erkek olacak. Erkek cocuk istiyodum. Allah herseyin hayirlisini nasipetsin. Simdi de 2.si kiz olur insallah diyorum. Insanoglu bi garip işte. Allah olmayanlara nasip etsin inşallah. Cinsiyet falan hikaye. Dogduktan sonra hepsi sevilir. Hep cocugu olmayanlara dua ediyorum. Benim de 7. Ayda ovulasyon testi ve klomen le oldu. Bayagi ugrastim kafama taktim heray adet olunca agladim. Allahim isteyen herkese verir inşallah

Siz erkek bebek için mi uğraşmıştınız yoksa çocuk olsun cinsiyet farketmez diyemi.ve acabaaa yumurtlamanız ilk gün mü ikinci günmü oldu.belkide ikinci gün oldu oyüzden erkek oldu
Sagdamıydı bebegınız solda mı

Back
X