- 21 Ağustos 2016
- 87
- 175
- 32
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #106.901
Sizin oglunuz varmi? Onun icin tuyonuz varmiYani bu durumu o kadar bilimsel durumda açıklıyorlar ki bende şaşıyorum yumurtlama günü pik gündü ilişki oldu zaten hemen hamilefe kalamıyorum kaçırmak istemedim bi baktım kız evresi dediler bilimsel açıklamalar da yapıyorlar gerçekten bi üzülmedim değil
Tam 14.gününde..tmm sagol aklımda bulunsun
İnşallah olur hamileyim şimdi ama bnce yumurtlama zamanı yakalamak en öncelikleri sonrası teferruat Allahım takdiri çoo dua bakalım bana nasip olacak mı o şükür duygusuSizin oglunuz varmi? Onun icin tuyonuz varmi?
Banada gonderirsinmi?bır de bı takvım var bızde ama cın takvımı deıl bende baskasından aldım suana kadar kımse yanılmadı yurtdısındakı dr dan alınmıs
Burayada atar mısınızBanada gonderirsinmi?
Ben 3 yıl önce yaptım tam hatırlamıyorum ya. Erkek çocuk için plan yaparken kızım olduBirşey sormak istiyorum ovulasyon testinde t çizgisi c den daha koyuysa eğer ilk çıkar çıkmaz pik o zamanmi olmuş oluyor ?
Bende pek anlamadım açıkçası yani pik zamani demek iki çizgininde en koyu oldugu zaman sanırımBen 3 yıl önce yaptım tam hatırlamıyorum ya. Erkek çocuk için plan yaparken kızım oldu
Biraz hatırladım da T çizgisi C çizgisinden daha koyu olduğunda pik oluyor. Sonra eşitlenmesini bekliceksin sürekli takipte kal , T silik olduğu gibi ilişki olacak , yani T koyuluğunu tekrardan C ye devredecekBende pek anlamadım açıkçası yani pik zamani demek iki çizgininde en koyu oldugu zaman sanırım
Teşekkür ederim benim dünden beri eşit ikiside o zaman hemen catlamiyor bende. Merak ettiğim kız çocuk için ikiside eşit olmadan kesmeli o zaman ilişkiyi eşit olmadan 2-3 gün öncesi doğrumu anlamışım çok okudum ama pek anlamadım açıkçasıBiraz hatırladım da T çizgisi C çizgisinden daha koyu olduğunda pik oluyor. Sonra eşitlenmesini bekliceksin sürekli takipte kal , T silik olduğu gibi ilişki olacak , yani T koyuluğunu tekrardan C ye devredecek
Ben ikisi eşitken ilişkiye girmiştim , yani nasip tabi ama olurda yine düşünürsem daha dikkatli olacağım
Aynen , kiz çocuk için sık bide pikten önce ilişki öneriyorlar . Tecrübeyle sabit:))ilk kızımda öyle olmuştuTeşekkür ederim benim dünden beri eşit ikiside o zaman hemen catlamiyor bende. Merak ettiğim kız çocuk için ikiside eşit olmadan kesmeli o zaman ilişkiyi eşit olmadan 2-3 gün öncesi doğrumu anlamışım çok okudum ama pek anlamadım açıkçası
Pikten kaç saat öncesi veya gün diyim biliyormusunuz pikten sonra cumartesi günü öğlen yaptım mesela pikti baya koyuydu dün gece siliklesmistiAynen , kiz çocuk için sık bide pikten önce ilişki öneriyorlar . Tecrübeyle sabit:))ilk kızımda öyle olmuştu
Yani koyulugu C den açıksa ilişkiye gir. Piki görmüşsun zatenPikten kaç saat öncesi veya gün diyim biliyormusunuz pikten sonra cumartesi günü öğlen yaptım mesela pikti baya koyuydu dün gece siliklesmisti
Yumurtlama geçmiş oluyor ama yumurtlamadan önce diyorlar kiz için ama 2-3 gün önce bırakın yazmışlar pikten önceYani koyulugu C den açıksa ilişkiye gir. Piki görmüşsun zaten
Piki görmeden değerlendirmeEki Görüntüle 3405871 İkinci gün aynı saat testim bu gün de değerlendirmeli miyim acaba
Bu görüntü ne oluyor peki testePiki görmeden değerlendirme
T çizgisinin daha koyu olması gerekiyor şuan negatif kağıdı güzel inceleyin T ve C çizgilerine dikkat edinEki Görüntüle 3405871 İkinci gün aynı saat testim bu gün de değerlendirmeli miyim acaba