- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #106.861
Merhaba dün bende hamile olduğumu öğrendim ama 10 gündür rüya görüyordum .,bana bebek getirip bu senin oğlun adı da bu dediler ve isim söyledilerHamileyim.
Oğlum olacağını rüyamda gördüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba dün bende hamile olduğumu öğrendim ama 10 gündür rüya görüyordum .,bana bebek getirip bu senin oğlun adı da bu dediler ve isim söyledilerHamileyim.
Oğlum olacağını rüyamda gördüm.
Amin hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallahDaha cinsiyeti belli değil benim kinin .
Hayırlısı olsun inşallah.
Merhaba canım eril burclar dıye yaz arastır gunluk ayın konumu var ogun ay hangı burctaysa cınsıyet o yonde oluyor erıl ve dısıl burclar varEril zaman ne oluyor Allah nasip ederse bizde erkek bebek istiyoruz 3 aydır ovulasyon takibi yapıyoruz hamile de kalamadım ama ya nasip vardır bunda da bi hikmet
Bana bakar mısınız ? Çatlama ya 10 Kasım ya 11 KasımArkadaşlar günaydın, ovulasyon takibi yapıp hamile olanlar,çatlama tarih saatini verebilir mi? Ay evresine bakicam
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah ,,sizde de gebeliğin ilk dönemleri sinirlilik oldu muEvet cinsiyet belli oldu bu hafta rüyam çıktı. Erkekmiş
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah ,,sizde de gebeliğin ilk dönemleri sinirlilik oldu mu
Ayyy çok sinir bozucu her şeye patlıyorum bende rüyamda görmüştüm cinsiyet ve isim bakalım tutacak mıEvet gergindim ilk zamanlar alingandim da
Gayet normal
Hayırlısı olsun hakkında.Ayyy çok sinir bozucu her şeye patlıyorum bende rüyamda görmüştüm cinsiyet ve isim bakalım tutacak mı
Çok teşekkürlerHayırlısı olsun hakkında.
Canım bırseyler denedınmıcınsıyet ıcınEvet cinsiyet belli oldu bu hafta rüyam çıktı. Erkekmiş
Canım bırseyler denedınmıcınsıyet ıcın
Canım ilk beta hcg değirin kaçtı adet geçilince mi yaptın bende erkek istiyorum merak ediyorum yazar mısınEvet cinsiyet belli oldu bu hafta rüyam çıktı. Erkekmiş