- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #106.821
Canım benim burda okuduğum kadarıyla doğru anladıysam eğer, yumurtanın çatlayıp Ovülaston testinde de biraz silikleşmesi gerekiyormuş, yani çatlar çatlamaz değil.bitkaç saat sonra, İnş gönlündekini göre olur, bazılarında böyle şeyler hiç tutmuyor daMerhaba herkese bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum ,, benim sanırım yumurta bu sabah çatladı ama ilişki dün gece oldubir kızım var çok şükür nasip olursa erkek bebek istiyorum ,, böyle olup erkek bebek bekleyen var mı
Ben gün aşırı birliktelik yaşadım çatlama gününe kadar oğlum olacak. Bu duruma göre kızım olması gerekiyor ama oğlum olacak. Herkeste tutmuyor anlayacağınız tamamen nasipMerhaba ya evet tutmuyor bazen işte ,, tutanlarda hep dikkat etmeyenlernasip o zaman
Testle mi takip etmiştiniz bu aradaBen gün aşırı birliktelik yaşadım çatlama gününe kadar oğlum olacak. Bu duruma göre kızım olması gerekiyor ama oğlum olacak. Herkeste tutmuyor anlayacağınız tamamen nasip
Evet testi de sadece çatlamayı görmek için yumurtlamam kaç gün sürüyor onun için aldım. Yoksa zaten adetlerim düzenli o yüzden yumurtlama günüm zaten hiç değişmiyor hep aynı günTestle mi takip etmiştiniz bu arada
Merhaba çatlama olunca mı birliktelik oldu acaba ?Evet testi de sadece çatlamayı görmek için yumurtlamam kaç gün sürüyor onun için aldım. Yoksa zaten adetlerim düzenli o yüzden yumurtlama günüm zaten hiç değişmiyor hep aynı gün
Hayır adet biter bitmez günaşırı oldu. Yumurtlama gününe kadar bu koşullarda kızımın olması lazımdı ama oğlum olacak Allah’ın izniyleMerhaba çatlama olunca mı birliktelik oldu acaba ?
Sağlıcakla kavuşun inşallah , peki başka birşey yaptınız mıHayır adet biter bitmez günaşırı oldu. Yumurtlama gününe kadar bu koşullarda kızımın olması lazımdı ama oğlum olacak Allah’ın izniyle
Erkek olması için miSağlıcakla kavuşun inşallah , peki başka birşey yaptınız mı
Biyolojik bir durum bence tamamen hurafe tamamen döllenen spermin erkek mi kız mı olduğuna bağlı bir durum hayırlısını ve sagliklisini dilemek en doğrusubenim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?
Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
EvetErkek olması için mi
Onu anlatıyorum ben de canım hiçbir şey yapmadım. Aksine sürekli elma sirkesiyle taharetlenen biriyim elma sirkesiyle yıkanmam kız bebek olması içinmiş, bir de gün aşırı ilişki oldu o da kız için. Yani kızım olması gerekiyor bu durumda ama oğlum olacakmış Allah’ın izniyle
Evet rabbim herkesin gönlüne göre nasip etsinOnu anlatıyorum ben de canım hiçbir şey yapmadım. Aksine sürekli elma sirkesiyle taharetlenen biriyim elma sirkesiyle yıkanmam kız bebek olması içinmiş, bir de gün aşırı ilişki oldu o da kız için. Yani kızım olması gerekiyor bu durumda ama oğlum olacakmış Allah’ın izniylekısaca Allah ne derse o oluyor
Amin inşallah canımEvet rabbim herkesin gönlüne göre nasip etsin
Pikte t c den koyu oluyor o koyuluktan sonra bir tık açılma çatlama oluyor testleri atmadıysan farkedilir açılma olup olmadığımerhabalar kızlar benim aklıma takılan bir şey var bu ovulasyon testinde pik yaptıktan sonra biraz silinmesi olayında eşit koyuluk mu yoksa eşit koyuluktan fazla silinme mi olmalı ben bu kısmı anlayamadım :S yardımcı olursanız çok sevineceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?