- 10 Şubat 2021
- 77
- 43
- 18
- 47
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #106.521
Merhabalar belli oldumu bebeğinizin cinsiyeti acabaSon 1 hafta keçiboynuzu özü kaynatıp eşime sabah akşam verdim. Bide o akşam keçiboynuzu pekmezi de yemişti. Ama kahve filan içmedik. Bölgesel duş filan da yok .
Çok şükür Rabbim nasip etti . Ben erkek kız çok takılmadım. 1 kızım var bu kız veya erkek olsun farketmez 3.çocuğuda düşünüyoruz zatenbakalım ne olacak Rabbim isteyen herkese gönlündekini nasip etsin
Nasıl bir planma bu?Yaptırdığım planlama ile şuan 14+5 günlük oğluma hamileyim
Oooo tezgahı kurmuşsun. Pes !
Merhabalar bebeğinizin cinsiyeti belli oldumuEvet canım akşam 7 gibi çatlama oldu ve test silikleştikten sonra gece saat 11 de bir kere oldu sonra 2 saat geçtikten sonra saat 1 de bir kere oldu ilişki
Merhaba Fatma hanım, öncelikle hayırlı olsunYaptırdığım planlama ile şuan 14+5 günlük oğluma hamileyim
Yumurtlama kiti kullanıyor musunuz? Ben bu ay ilk defa kullandım ve çatlama 15. Günümde oldu.. silik çizgi 15. Günde oldu yaniArkadaşlar benimde iki kizim var oğlum olsun istiyorum son adet tarihim 30 ağustos ve ben yumurtlama günüm ayın 12 olarak düşündüm bir defa korunmasız ilişki oldu bakalim nasip olacak mı
Ben test kullanmadım hiç istiyorduk bebek ama ben hasta oldum anlamadım ki normalde bebek düşününce oluyor du benim hamilelik hemen ama anlamadım ki neden olmadı covid aşı sından dolayı olabilir mi bilmiyorum ama ilişkiden önce olmuştu aşı 2.dozYumurtlama kiti kullanıyor musunuz? Ben bu ay ilk defa kullandım ve çatlama 15. Günümde oldu.. silik çizgi 15. Günde oldu yani
Covid aşıları hamileliğe bir süre engel oluyormuş.. o nedenle kalamamis olabilirsinizBen test kullanmadım hiç istiyorduk bebek ama ben hasta oldum anlamadım ki normalde bebek düşününce oluyor du benim hamilelik hemen ama anlamadım ki neden olmadı covid aşı sından dolayı olabilir mi bilmiyorum ama ilişkiden önce olmuştu aşı 2.doz
Öyle düşündüm hayirlisi olabilir aşının etkisiCovid aşıları hamileliğe bir süre engel oluyormuş.. o nedenle kalamamis olabilirsiniz
Bunlar kurumus halleri mi canim çünkü ben yumurtlama goremedim sondan 3. Daha koyu ama yinede olmamaış gibi görünüyo kaçırmış olabilir misinKızlar merhaba ovuslasyon testlerime bakarmsnz yumurtlama sizce iki gün mü olmuş
Testler kurumuş halleri canım regl bitiminden itibaren her gün test yaptım. Eklediğim test dün yapıp 10 dkka sonra çekmiştim resminiBunlar kurumus halleri mi canim çünkü ben yumurtlama goremedim sondan 3. Daha koyu ama yinede olmamaış gibi görünüyo kaçırmış olabilir misin
Canim ben bu tip testle hic yapmadim ama dediğin gibi bu test yaptiktan 10 dk içindeki hali ise henüz olmamis demektir devam et test yapmaya kacinci günün pekiTestler kurumuş halleri canım regl bitiminden itibaren her gün test yaptım. Eklediğim test dün yapıp 10 dkka sonra çekmiştim resmini
Kızlar merhaba ovuslasyon testlerime bakarmsnz yumurtlama sizce iki gün mü olmuş
Merhaba, test kısmının control den daha koyu renkli olması gerekir diye biliyorum yumurtlama olmuş olması için.. önce peak oluyor sonrasında siliklesiyorKızlar merhaba ovuslasyon testlerime bakarmsnz yumurtlama sizce iki gün mü olmuş
25 eylülde regl oldum 4 yada 5 gün sürüyor bende regli .29 eylülde test yapmaya başladım regli bitince test yapmaya başladım 2 gün koyulaştı attıpım görseldeki gibi bugün tekrar silikleşti.Canim ben bu tip testle hic yapmadim ama dediğin gibi bu test yaptiktan 10 dk içindeki hali ise henüz olmamis demektir devam et test yapmaya kacinci günün peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?