- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #106.501
Mrb benim Allah'a emanet iki oğlum var . Çok şükür Allah olmayana versin. Öyle şeyler batıl inançlar canım Allah ney nasip ederse onu alıyorsun . Erkek istiyorsan da sağlıklı olsun ama erkek olsun diye dua et insallah istediğin gibi erkek olur.benim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?
Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
Ben spiral çıkardım ve çıkardıktan sonra hamile kalmışım. Herkesin bünyesine göre değişiyor bence . Doktor bir kaç ay olmaz demişti benim çok şükür aynı ay hamile kaldımKızlar merhaba bende erkek bebek istiyorum ne yapmalıyım şuanda sipraliyim gebelikten kaç ay önce çıkarmalyım lütfen bilgisi olan yazsın
Teşekkürler canımBen spiral çıkardım ve çıkardıktan sonra hamile kalmışım. Herkesin bünyesine göre değişiyor bence . Doktor bir kaç ay olmaz demişti benim çok şükür aynı ay hamile kaldım
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahBen spiral çıkardım ve çıkardıktan sonra hamile kalmışım. Herkesin bünyesine göre değişiyor bence . Doktor bir kaç ay olmaz demişti benim çok şükür aynı ay hamile kaldım
İnşallah hayirlisiyla 2 oglun da olur.Ovulasyon gununden 8-9 saat once iliski cok onemli gercekten nasipte varsa tutuyor ben tavsiye ediyorum bnmde ilki kız ikinci oglan.Ben ikincide ovulasyon gunune dikkat ettim birde rabbim hayirlisiysa nasip et dedim.Hayirli olur insallah.çok sağol canım cevabın için :) inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)
benim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?
Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varme
Merhaba ben planlama yaptırdım ve şuan oğluma 14+5 günlük hamileyimbenim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?
Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
benim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?
Yaptırdığım planlama ile şuan 14+5 günlük oğluma hamileyimerbek bebek isteyenler anneler size öğrendiğim bilgilerin vr
Oooo tezgahı kurmuşsun. Pes !Merhaba ben planlama yaptırdım ve şuan oğluma 14+5 günlük hamileyim
Senin derdin ne!Oooo tezgahı kurmuşsun. Pes !
Tabii canım, kendi tahmin sayfanı övüp başka sayfayı karalamaya çalışarak yardımcı olmaya çalışıyorsun.Senin derdin ne!
Ne çıkarım var benim burda
İşine bak!
İnsanlara yardımcı olmaya çalışıyorum!
Müthiş bir reklam taktiği.Tabii canım, kendi tahmin sayfanı övüp başka sayfayı karalamaya çalışarak yardımcı olmaya çalışıyorsun.
Diğer sayfayı da heryere şikayet etmeliyim. Hemen hemenMüthiş bir reklam taktiği.
Hemen gidip Melek hanımdan cinsiyet planlama hizmeti almaliyim.
Kendi sayfam mıTabii canım, kendi tahmin sayfanı övüp başka sayfayı karalamaya çalışarak yardımcı olmaya çalışıyorsun.
Hayırlı olsun fatma hanım rabbim nasip etmiş ne güzel:) olmayanlara da en hayirlisindan nasip olsun inşallah ..Merhaba ben planlama yaptırdım ve şuan oğluma 14+5 günlük hamileyim
Ne planlaması bahseder misiniz nasıl oluyor?Yaptırdığım planlama ile şuan 14+5 günlük oğluma hamileyim
Bilgileri buraya yazarmisiniz rica etsemYaptırdığım planlama ile şuan 14+5 günlük oğluma hamileyim
Bellimi bebeginizin cinsiyeti acabaEşim çok stres oldu afedersiniz boşalınca çıktı hemen, beklemedi bile, acaba tutmuş mudur canım , tutmama ihtimaline karşın gece 1 de bi daha ilişki oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?