- 7 Şubat 2021
- 101
- 120
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #106.281
Üç kızım var inşallah dediğiniz gibidir :) sağlık hayirli inşallah .teşekkür ederim :)Bana da erkek gibi geldi. Insallah gönlünüzden geçen sağlıklı ve hayırlı bir şekilde nasip olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üç kızım var inşallah dediğiniz gibidir :) sağlık hayirli inşallah .teşekkür ederim :)Bana da erkek gibi geldi. Insallah gönlünüzden geçen sağlıklı ve hayırlı bir şekilde nasip olur.
inşallah Rabbim gönlüne göre hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip eder.❤Üç kızım var inşallah dediğiniz gibidir :) sağlık hayirli inşallah .teşekkür ederim :)
Çok teşekkür ederim insallahh insallahhhinşallah Rabbim gönlüne göre hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip eder.❤
Nasilsin cnm doğum yaptin mı?Allahım benim oğullarımı anne baba kıymeti bilenlerden eylesin ne diyeyim sıkıldım artık üç erkek mi diyenlerden yandın diyenlerden Allah yakmasın nasip böyleymiş Allah evlatla imtihan etmesin
canım sen hiç üzme yıpratma kendini. kızı erkeği yok inan hayırlı evlat olmak çok daha farklı bir şey eşim erkek olmasına rağmen çok çok daha düşkün ve benden daha çok annesine yardımcı eli ayağı olmuş resmen kadının. babaannemin bir kızı var olmaz olsun dersin babam daha çok düşünür annesini. yani cidden kızı erkeği yok bu durumun. bol bol dua et sevgiyle ilgiyle büyüt gerisi boş. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah çok hayırlı evlatların olur.Allahım benim oğullarımı anne baba kıymeti bilenlerden eylesin ne diyeyim sıkıldım artık üç erkek mi diyenlerden yandın diyenlerden Allah yakmasın nasip böyleymiş Allah evlatla imtihan etmesin
Amin canım yazmadan duramadım bakma sen öyle diyenlere içten içe yanıyordur belki çoğu erkek bebek için. Kendimden biliyorum neden oğlu olanlara hasetlenip kötüleyeyim ki içten içe deli olurken erkek bebek için. Aynı şekilde kız için yanıp tutuşana da neden kızımı öveyim, övüneyim ki.. Rabbim her isteyene kızıda oğlanıda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin.Allahım benim oğullarımı anne baba kıymeti bilenlerden eylesin ne diyeyim sıkıldım artık üç erkek mi diyenlerden yandın diyenlerden Allah yakmasın nasip böyleymiş Allah evlatla imtihan etmesin
Siz bu duruma bir çözüm buldunuz mu?Sperm alerjisi yaşayan var mı? Varsa neler yaptınız ? Alerji hapları işe yarıyor mu? Hangi doktora gittiniz ve hangi testler yapıldı? Biliyorum biraz uzun oldu kızlar fikri olan varsa cevap yazarsa çok sevinirim
Mely15 bana da tahmin yapar mısın canım? Karından ultrason çekildi.Allahım benim oğullarımı anne baba kıymeti bilenlerden eylesin ne diyeyim sıkıldım artık üç erkek mi diyenlerden yandın diyenlerden Allah yakmasın nasip böyleymiş Allah evlatla imtihan etmesin
Bize de yandın enişte yicek diyorlar bunu diyenlerde eniştelerine yedirenler illa bi kulp bulacaklar hepimize bende sıkıldım bu baskıdan ya Rabbim keşke herkese ikisinden de verse de duymasak bu lafları ama olmuyor işteAllahım benim oğullarımı anne baba kıymeti bilenlerden eylesin ne diyeyim sıkıldım artık üç erkek mi diyenlerden yandın diyenlerden Allah yakmasın nasip böyleymiş Allah evlatla imtihan etmesin
Saol canım oglum on günlük oldu bile iyi ki oldu çok şükürcanım sen hiç üzme yıpratma kendini. kızı erkeği yok inan hayırlı evlat olmak çok daha farklı bir şey eşim erkek olmasına rağmen çok çok daha düşkün ve benden daha çok annesine yardımcı eli ayağı olmuş resmen kadının. babaannemin bir kızı var olmaz olsun dersin babam daha çok düşünür annesini. yani cidden kızı erkeği yok bu durumun. bol bol dua et sevgiyle ilgiyle büyüt gerisi boş. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah çok hayırlı evlatların olur.
Evet canım on gün günlük bir oglumm var çok şükürNasilsin cnm doğum yaptin mı?
Masallah cnm anneli babali kardeşli büyüsün sağlıkla kuzucuk ya şimdi nasil guzel kokuyordurçokça mis kokusundan kokla cnmEvet canım on gün günlük bir oglumm var çok şükür
ya maşallah darısı başıma. doğanları duyunca çok hevesleniyorum.❤Saol canım oglum on günlük oldu bile iyi ki oldu çok şükür
Aynen canım ogullarım 6, 2,5 ve 10 günlük yaşları hangi birini sevelim diyoruz eşimle çok şükür bin şükür küçük bambaşkaMasallah cnm anneli babali kardeşli büyüsün sağlıkla kuzucuk ya şimdi nasil guzel kokuyordurçokça mis kokusundan kokla cnm
Ya cok kucuklermis daha son kese tatli olurAynen canım ogullarım 6, 2,5 ve 10 günlük yaşları hangi birini sevelim diyoruz eşimle çok şükür bin şükür küçük bambaşka
Suan keyifli gidiyo bakalım inşallah hep böyle devam ederiz hepsinin tadı başkaYa cok kucuklermis daha son kese tatli olur