- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #106.001
Bnm bi tanıdığımın 2 kızı vardı oda bizim gibi düşünüyordu acaba o yüzden mi oğlum olmuyor diye hep soldan yumurtluyormus kızları o taraftan tutunmuş .neyse sonra bi rahatsızlığı oluyor sağ yumurtası alınıyor oğluda soldan oldu yani işin aslı nasip..İnşallah canım. Biri çıksa da şu sağ sol tezini çürütse be ya
Sagdan yumurtladim bebek kiz canimİnşallah canım. Biri çıksa da şu sağ sol tezini çürütse be ya
Canım hayırlı olsun nasılsınız epeydir giremiyorumSagdan yumurtladim bebek kiz canim
Canım hayırlı olsun nasılsınız epeydir giremiyorum azram da hamisti onun neyi olduSagdan yumurtladim bebek kiz canim
Diğer ikisi soldanmiydi3. Ve 4. Kızım sağdan
Kizim oldu canimCanım hayırlı olsun nasılsınız epeydir giremiyorum azram da hamisti onun neyi oldu
Oy ne tatlıdır o simdi küçücük malum virüs eve kapandik çocuklar canlı dersler uğraşıp duruyorum canim iste
Birisi musallat olmuş kazen de girmiş devreye çok sinir oldum ona varyaAllah kolaylik versin canim bizde ayniyiz valla
Kim cnm nerdeBirisi musallat olmuş kazen de girmiş devreye çok sinir oldum ona varya
Önccesi şimdi değil şöyle baktım bi sayfalara ona denk geldim deKim cnm nerde
Anladim canim tamamÖnccesi şimdi değil şöyle baktım bi sayfalara ona denk geldim de
Ayy canım Allah razı olsun2yıldır O kadar çok okudum ki her sayfayı tek tek kafamda bazı şeyler şekillendi artık son oğluma kadar hiiiiiiiiç inanmaz bakmazdım böyle şeylere ama artık inanmak istiyorum inşallah buraya da bu mutluluğumu yazmak nasip olur ve sizlerin mutluluklarınızı da okumak ayrıca
Yaaa bak işte rabbimin işine ya. İnşallah bizlere de nasip olurBnm bi tanıdığımın 2 kızı vardı oda bizim gibi düşünüyordu acaba o yüzden mi oğlum olmuyor diye hep soldan yumurtluyormus kızları o taraftan tutunmuş .neyse sonra bi rahatsızlığı oluyor sağ yumurtası alınıyor oğluda soldan oldu yani işin aslı nasip..
Anladım canım.o zaman sağ sol olayı diye birşey yok.bir de nasibimiZde ne varsa biz uğraşarak sebebini işlemiş oluyoruz3. Ve 4. Kızım sağdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?