Ediz hoş geliyor kulağa. Benimde oğlum olacak Alparslan koyucamMerhabalar.Çocuğuma isim düsünuyoruz,ama karar veremiyoruz.Aşağadakı isimler arasında,hangisi en güzel sizce? Aras da düşünduk,ama anlamından dolayı vazgeçtik.Yoksa telafuzu çok güzel...kalın yun,at kılı yaziyor...vazgeçtik .Bu 3 isim arasında,hangisi favorinizin?
MAHIR
EDIZ
AYAZ
Muhammed ismi de baran ismi da ağır isimler çocuk için. Göbek ismi olarak Muhammed koysanız daha iyi olmaz mı bu ismi taşımak çok zordur.Oglum olursa Muhammed baran kizim olursa meryem beliz olacak insallah
Ayaz bende düşünüyorum bebeğime tabi erkek olursaMerhabalar.Çocuğuma isim düsünuyoruz,ama karar veremiyoruz.Aşağadakı isimler arasında,hangisi en güzel sizce? Aras da düşünduk,ama anlamından dolayı vazgeçtik.Yoksa telafuzu çok güzel...kalın yun,at kılı yaziyor...vazgeçtik .Bu 3 isim arasında,hangisi favorinizin?
MAHIR
EDIZ
AYAZ
Ediz güzel biz Alparslan koyucaz inşAllah fikir olsun sizedeMerhabalar.Çocuğuma isim düsünuyoruz,ama karar veremiyoruz.Aşağadakı isimler arasında,hangisi en güzel sizce? Aras da düşünduk,ama anlamından dolayı vazgeçtik.Yoksa telafuzu çok güzel...kalın yun,at kılı yaziyor...vazgeçtik .Bu 3 isim arasında,hangisi favorinizin?
MAHIR
EDIZ
AYAZ
Ismin kökenini biraz daha arastrn istersnz Baran o ismi yeğenime vermek istemeyen yıllar önce oradan blyrm. Tabi karar sizin sağlıkla inşallahBaran yagmur damlasi demek ağır degilki ikisininde kimliğine yazdırırken hangisini kullanmak isterse
Valla ben oyle biliyorum neymiş canim peki anlamıIsmin kökenini biraz daha arastrn istersnz Baran o ismi yeğenime vermek istemeyen yıllar önce oradan blyrm. Tabi karar sizin sağlıkla inşallah
Ayaz güzel ben cengiz kutay koydum oglumun ismini Uraz ismi de hoş belki fikir olur size deValla ben oyle biliyorum neymiş canim peki anlamı
Mahir ismi güzel Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim oğlumun adı Kerem MahfuzMerhabalar.Çocuğuma isim düsünuyoruz,ama karar veremiyoruz.Aşağadakı isimler arasında,hangisi en güzel sizce? Aras da düşünduk,ama anlamından dolayı vazgeçtik.Yoksa telafuzu çok güzel...kalın yun,at kılı yaziyor...vazgeçtik .Bu 3 isim arasında,hangisi favorinizin?
MAHIR
EDIZ
AYAZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?