• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek bebek ismi???

Merhabalar.Çocuğuma isim düsünuyoruz,ama karar veremiyoruz.Aşağadakı isimler arasında,hangisi en güzel sizce? Aras da düşünduk,ama anlamından dolayı vazgeçtik.Yoksa telafuzu çok güzel...kalın yun,at kılı yaziyor...vazgeçtik .Bu 3 isim arasında,hangisi favorinizin?
MAHIR
EDIZ
AYAZ
Ben olsaydı bu üçü arasında ediz koyardım

Merhabalar.Çocuğuma isim düsünuyoruz,ama karar veremiyoruz.Aşağadakı isimler arasında,hangisi en güzel sizce? Aras da düşünduk,ama anlamından dolayı vazgeçtik.Yoksa telafuzu çok güzel...kalın yun,at kılı yaziyor...vazgeçtik .Bu 3 isim arasında,hangisi favorinizin?
MAHIR
EDIZ
AYAZ
mahir

MAHIR
EDIZ
AYAZ
Ayyy canım öncelikle sağlıkla al kucağına inşallah..

İsimlerin üçüde gerçekten çok hoş.. Ama bu isimler içinde benim favorim Ediz oldu ☺️

Mahiri sevmedim.Ayaz cok yaygin 2 3 cocuktan 1i Ayaz.Ediz guzel ama ediz ve edis benzer karışıklık olabilir z-s durumu...bir arkadaşımın oglu uraz ama hep uras sanılıyor baya sikinti yasiyor. Ben hep aras ismini begenmisimdir . Anlamı icin yun at kili yazıyor ama bu turkce anlami degil . Bir sitede de şöyle yazıyor;

Aras isminin anlamı; kendisininmiş gibi sahip çıkılan demektir. Öte yandan Aras, Doğu Anadolu'dan Hazar Denizi'ne kadar dökülen ırmağın adıdır. Türkçe kökenli bir isimdir. Ancak TDK'da anlamı yer almaz. Sebebi ise eski Türk ismi olmasından kaynaklıdır.

MAHIR
EDIZ
AYAZ
Edis hoş bir isim🤔

Back