- 13 Nisan 2007
- 33.093
- 100.299
- 1.123
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet mesela anne adi begüm baba adi ahmetGerçekten mi?
Çok tatlı bir bilgi.
Cok uzun sure isim dusunduk ama icimize sinen ismi bulamadik. Sezaryen gunu belli olunca artik bulalim diye ugrastik. Bence olabilir, bulunamayabilir. Neden uyenin bu kadar ustune gidilmis anlam veremedim.
Cok uzun sure isim dusunduk ama icimize sinen ismi bulamadik. Sezaryen gunu belli olunca artik bulalim diye ugrastik. Bence olabilir, bulunamayabilir. Neden uyenin bu kadar ustune gidilmis anlam veremedim.
merhaba canim yanlis hatirlamiyorsam o üyebana da baska konuda ceza aldirtmisti isim konusundaki dusuncem ise şu ben musluman Turk ismi koyacagim Allah nasip ederse yillarca konulan isimlerden olacak. Ali Ahmet Muhammed Osman vs . Yeni ve moda isim arayisi bana uygun drgil o sebepten sen de kendini neye yakin hissediyorsan ona gore isim secersin sagliklaArkadaslara kizmis miyim?tek kisi direk anneligimi sorguladi diye ona yazmamasini soyledim.bunun icin ceza verildi.yazdiklarimin arasinda hakaret vs hic bir kotu cumle yoktu.karsi taraf benim anneligimi sorguladi.yukaridaki mesajlari iyi okumanizi rica ediyorum.kimseye karsi kotu bir sey yazmadim.neden bu kadar kin dolu insanlar yorum yaziyor onu da anlamadim.tek yaptigim isim sormakti.yapilan sey asiri derecede ayip ve utanc verici.her saniye girip baktigim bir yer bile degil cok da onemli bir yer degil sahsen
Benim cezali oldugumdan bile sonradan haberim oldu yani siteyi kapatip isime gucume baktim.beddua eder diyen bile olmus.gercekten cok garip insanlar var.yeni dogum yapmis bir anne olarak benim bedduaya ihtiyacim yokki zaten dalga gecenler ya da kotu soz soyleyenler soyledigini yasamadan olmez.sadece uzuldum.hepiniz birer annesiniz ve yaptiginiz yorumlar cok kirici ve itici.yorumlarimi dahi okumadan insanlara kizmayin diyen bile olmus.gercekten garip bir site.neden ceza aldigimi bile cozemedim.hayir cok da onemli bir mecra degil zaten de adalet her yere lazim.herseyden once butun yorumlarin okunup anneligime nasil laf edildigine ve benim kime ne tepki gosterdigime bakin.kendimi kimseye aciklamak zorunda da degilim helede gec isim koydugum icin asla.herkes kendi anneligini sorgulasin.yapilan ayipta yapanin kendi eksikligidir.herkese iyi gunler.
Bebeğinizi güle güle büyütün, adıyla yaşasın, saçma sapan yorumlara kafanızı takmayın. Millet kendine bakmaz karşısındakini eleştirir, bide millete ne bakıyorsun millet konuşur derler. Ama boş konusup karşısındakini kırıp döken de yine çok bilmiş kendileri...Arkadaslara kizmis miyim?tek kisi direk anneligimi sorguladi diye ona yazmamasini soyledim.bunun icin ceza verildi.yazdiklarimin arasinda hakaret vs hic bir kotu cumle yoktu.karsi taraf benim anneligimi sorguladi.yukaridaki mesajlari iyi okumanizi rica ediyorum.kimseye karsi kotu bir sey yazmadim.neden bu kadar kin dolu insanlar yorum yaziyor onu da anlamadim.tek yaptigim isim sormakti.yapilan sey asiri derecede ayip ve utanc verici.her saniye girip baktigim bir yer bile degil cok da onemli bir yer degil sahsen
Benim cezali oldugumdan bile sonradan haberim oldu yani siteyi kapatip isime gucume baktim.beddua eder diyen bile olmus.gercekten cok garip insanlar var.yeni dogum yapmis bir anne olarak benim bedduaya ihtiyacim yokki zaten dalga gecenler ya da kotu soz soyleyenler soyledigini yasamadan olmez.sadece uzuldum.hepiniz birer annesiniz ve yaptiginiz yorumlar cok kirici ve itici.yorumlarimi dahi okumadan insanlara kizmayin diyen bile olmus.gercekten garip bir site.neden ceza aldigimi bile cozemedim.hayir cok da onemli bir mecra degil zaten de adalet her yere lazim.herseyden once butun yorumlarin okunup anneligime nasil laf edildigine ve benim kime ne tepki gosterdigime bakin.kendimi kimseye aciklamak zorunda da degilim helede gec isim koydugum icin asla.herkes kendi anneligini sorgulasin.yapilan ayipta yapanin kendi eksikligidir.herkese iyi gunler.