Oğlumun adı Alparslan onun dışında Metehan, Melikşah, umut, asil isimlerini beğeniyorumİyi aksamlar.5 gunluk erkek bebegim var ve isim bulamiyorum karar veremiyorum.Furkan ismini dusunuyorum yanina yakisan bir isim onerisi ariyorum.fikirlerinize ihtiyacim var.farkli bir isim de olabilir.
Nasil yani?Furkan tek basina guzel bence
Bide sey duydum cocugun ismi anne babadan harf alirsa daha baglayici enerjide oluyormus
Çağan Ali.yigitalp vs isimler de dusunmustum de furkan dusunuyoruz suan.tabi daha iyisini bulursak o da olur.Daha güzel isimler var bence. Atlas, Asil, Yamaç, Alparslan, Doruk..
Aklıma gelen sadece bir kaçı
Aynen aklimizda isim vardi bikac tane ama karar vermemistik son 3 ayiminda hastane riskli gebelik gibi seylerle gecince isme zaman ayiramadim.doğmuş bir şekilde mi 5 gün isimsiz kaldı? isme yeni yeni karar verdiğim için vicdan yapıyordumsağlıkla büyüsün kuzucuk
Yiğit Alp te hoşuma gitti düşünülebilir tabi.Çağan Ali.yigitalp vs isimler de dusunmustum de furkan dusunuyoruz suan.tabi daha iyisini bulursak o da olur.
İlk oglumun adi emir metehan.ikinci ogluma isim ariyorum karar veremiyorum malesef.Oğlumun adı Alparslan onun dışında Metehan, Melikşah, umut, asil isimlerini beğeniyorum
Selim. Netİyi aksamlar.5 gunluk erkek bebegim var ve isim bulamiyorum karar veremiyorum.Furkan ismini dusunuyorum yanina yakisan bir isim onerisi ariyorum.fikirlerinize ihtiyacim var.farkli bir isim de olabilir.
Eymen de güzel bak ben seviyorum huyları da hoş oluyo gördükleriminOğlumun adı Alparslan onun dışında Metehan, Melikşah, umut, asil isimlerini beğeniyorum
Bilmeden konusmaniz cok itici.3 ay boyunca riskli gebelik yasadim hastanelerde yattim.isim listem bile vardi ama yarim kaldi.yani kusura bakmayinda herkesin hamileligi sizinki gibi dort dortluk olmuyor.ben evladimi sevmeye korkuyordum kaybedersem daha cok uzulurum diye. Ayrica dunya gorusune gore isim bulmak sonradan gormelerin isi.burasi Turkiye.kullanilan isimler belli.size baya dert olmus sorum ama ozellikle sen cevap ver diye size sormadim insan gibi yazmak isteyen yazar yazmak istemeyen yazmaz.bu arada bizim gibi ebeveynlere hayret etmeden once ayni seyleri yasayin sonra gelin konusalim.itici konusmalar yapmak yerine okumadan gecin.iyi geceler.9 ayin ilk 3 ayinda cinsiyete gore alternatif isimler dusunulur, 3 aydan sonra cinsiyet belli olunca da kalan 6 ayda isim belirlenir. Siz bunlarin hicbirini yapmamissiniz, bebek dogmus 5 gunluk olmus. Hic mi ismiyle karninizi falan sevmediniz anlamiyorum ki
Sizin fikirlerinizi, zevlerinizi, dunya gorusunuzu bilmeden ne isim onerelim ayrica, kendiniz dusunup bulamadiginiz cocugunuza. Hayret ediyorum sizin gibi ebeveynlere
Baska isim onerisi de alabilirim.Furkanlar çok yaramaz olur, Furkan koyma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?