• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek bebek ismi kararsizlik

azra00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2018
15
9
36
Merhaba arkadaslar

Aklimda bu 4 isim kaldi, sizce hangisi kulaga hos geliyor ? Veya baska isim oneriniz varsa soylerseniz memnun olurum 😊

Altay
Eray
Berkay
Karan

sizce ?

Merhaba arkadaslar

Aklimda bu 4 isim kaldi, sizce hangisi kulaga hos geliyor ? Veya baska isim oneriniz varsa soylerseniz memnun olurum 😊

Altay
Eray
Berkay
Karan

sizce ?
Eray nefis

Özellikle öyle yetiştiricem 🤨🤨 İstersen çocuğun adını Muhammet koy, iyi yetiştirmezsen mafya da olur badboy da olur sapıkta olur..
Bence kötü demeye çalıştım kibar olsun kalp kirmayim diye öyle yazdım 🤣🤣🤣siz bilirsiniz iğrenç bence

Aslinda yine hepsi isimle ilgili. Isim kaderimizin tamami.
Ben pek inanmıyorum öyle şeylere belki birinin isminden esinlenerek koyulan dede anane isimlerinde huy çekmesine inanıyorum ama öbür türlü pek sanmıyorum 😊

Ben pek inanmıyorum öyle şeylere belki birinin isminden esinlenerek koyulan dede anane isimlerinde huy çekmesine inanıyorum ama öbür türlü pek sanmıyorum 😊
Inanmanin bir temeli oluyor. Ama inanmamanin bir dayanağı yok. Inanmasaniz da var olan dogru olan bir ilim bu. Taaa pisagordan beri var hem de.

Merhaba arkadaslar

Altay
Eray
Berkay
Karan

sizce ?
Sizin isimler arasinda yok ama Aybars favorim ❤ belki fikir olur diye şey ettim

Merhaba kizlar, bebekleriniz icin numeroloji analizi ile isim secebiliriz. Mesaj ile ulasabilirsiniz.

Back
X