Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eray nefisMerhaba arkadaslar
Aklimda bu 4 isim kaldi, sizce hangisi kulaga hos geliyor ? Veya baska isim oneriniz varsa soylerseniz memnun olurum![]()
Altay
Eray
Berkay
Karan
sizce ?
Soyadinizda ajsş harfleri yoksa yigitefe koymayın. Ozguvensiz bir cocuk olur.Çınar, yiğitefe , arslan.. oğlum olursa üçünden birini koymak istiyorum![]()
Arslanda daha yoğunum bakalımSoyadinizda ajsş harfleri yoksa yigitefe koymayın. Ozguvensiz bir cocuk olur.
Mafyavari değil mi ya arslanArslanda daha yoğunum bakalımçok karizma geliyor
Özellikle öyle yetiştiricemMafyavari değil mi ya arslan
Bence kötü demeye çalıştım kibar olsun kalp kirmayim diye öyle yazdımÖzellikle öyle yetiştiricemİstersen çocuğun adını Muhammet koy, iyi yetiştirmezsen mafya da olur badboy da olur sapıkta olur..
Aslinda yine hepsi isimle ilgili. Isim kaderimizin tamami.Özellikle öyle yetiştiricemİstersen çocuğun adını Muhammet koy, iyi yetiştirmezsen mafya da olur badboy da olur sapıkta olur..
kalbimin kırılacağı bir sen kalmıştın oda olduBence kötü demeye çalıştım kibar olsun kalp kirmayim diye öyle yazdımsiz bilirsiniz iğrenç bence
Ben pek inanmıyorum öyle şeylere belki birinin isminden esinlenerek koyulan dede anane isimlerinde huy çekmesine inanıyorum ama öbür türlü pek sanmıyorumAslinda yine hepsi isimle ilgili. Isim kaderimizin tamami.
Inanmanin bir temeli oluyor. Ama inanmamanin bir dayanağı yok. Inanmasaniz da var olan dogru olan bir ilim bu. Taaa pisagordan beri var hem de.Ben pek inanmıyorum öyle şeylere belki birinin isminden esinlenerek koyulan dede anane isimlerinde huy çekmesine inanıyorum ama öbür türlü pek sanmıyorum![]()
Sizin isimler arasinda yok ama Aybars favorim ❤ belki fikir olur diye şey ettimMerhaba arkadaslar
Aklimda bu 4 isim kaldi, sizce hangisi kulaga hos geliyor ? Veya baska isim oneriniz varsa soylerseniz memnun olurum
Altay
Eray
Berkay
Karan
sizce ?