Doğuma Hazırlık erkek bebek isimlerinden sizce hangisi güzel?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kumtanesi67

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
39
8
6
38
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 3 hafta önce bir kızım olacağını öğrendim. Ama dün öğrendim ki bir erkek annesi olacakmışım. Allah kısmet ederse tabi. Erken tahmin doktoru yanıltmış. Dolayısıyla 3 haftadır kız isimleri bakıyordum ve neredeyse de karar vermiştim. Ama şimdi sil baştan :):):) Yazacağım erkek bebek isimlerinden hangisi güzel sizce? Ya da bunların dışındaki isim önerilerine de açığım.

İSİMLER:
ALİ, ALTAY,ARAS, BARIŞ, ÇINAR, ERAY, EREN, EYMEN, HAKAN, KAYRA, KEREM, MİRZA, ÖMER, SAMET, TAYLAN, URAS, YAĞIZ, YAMAN

Ali Eren barış Çınar Taylan bunlar bence çok güzel.
Ali Çınar çok karizmatik oldu be
Oğlum olsaydı Ali Derin koyacaktım ama Ali Çınar da çok iyi oldu

Aa desene isim arayışına yeniden başladın.

Barış ismini çok severim.
Eray, Eren, Hakan Mirza, Kerem, Yaman ve Taylan da güzel.

Samed ve Kayra anlam olarak sakıncalı olabilir, bi araştır derim canım.

Alternatif:
Eser, Burak, Burç, Anıl, Doğan, Selim

Omer , eymdn , mirza , cinar , yagiz , yaman yığinla var. Ben cevremde az olsun ismi soyleyince direk oglum aklima gelsin isterim hemde cok konulan idimlerde o yil okulda batagi isim yıgilmasi oluyor . Bu benim fikrim.
Samette Abdulsamet diye konulmasi gerekiyormus. Tek basina iyi degilmis diye duydum.
Yazdiklarindan Uras i begeniyorum. Talay da fena ddgil soylenisi biraz hos gelmedi bana
Kerem olabilir oda bi ara meshurdu ama son bir iki yıldir pek konulmuyor.
Demir ve Barlas ismini cok havali buluyorum.

evet cnm yeniden başladık :) teşekkürler yorum için.

samet ve kayra dinimizce anlamlari nedeniyle konulmamasi gerekn isimlerden tabi yinede karar senin

Bence bunlardan sadece aras güzel. Yiğit aras öneririm çok hoş bence

Ali Kerem
Yaman
Mirza secenekler arasindan begendiklerim..

Ali Kaan ve Ali Kerem ikilisi cok hos bence.. Emir Mete ve Yavuz Selim de..

Arda/ Emre/ Taha/ Tugra...

Dini boyutunu bilmemekle beraber Kayra'yi begeniyorum.

Benim de oglum olacak, simdilik yakin gelen isimler: Tuna, Bulut, Doğa. Bu isimlere bir de esimin vefat eden cok sevdigi dayisi Dominik eklenecek gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…