• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık erkek bebek isimlerinden sizce hangisi güzel?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Dini boyutunu bilmemekle beraber Kayra'yi begeniyorum.

Benim de oglum olacak, simdilik yakin gelen isimler: Tuna, Bulut, Doğa. Bu isimlere bir de esimin vefat eden cok sevdigi dayisi Dominik eklenecek gibi görünüyor.
Canim seninle ayni tarih gozukuyoruz bende isim konusunda cok kararsizim arda doruk baris emir suan secenekler arasinda ama cok kararsizim bulutta guzelmis:KK200:

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 3 hafta önce bir kızım olacağını öğrendim. Ama dün öğrendim ki bir erkek annesi olacakmışım. Allah kısmet ederse tabi. Erken tahmin doktoru yanıltmış. Dolayısıyla 3 haftadır kız isimleri bakıyordum ve neredeyse de karar vermiştim. Ama şimdi sil baştan :):):) Yazacağım erkek bebek isimlerinden hangisi güzel sizce? Ya da bunların dışındaki isim önerilerine de açığım.

İSİMLER:
ALİ, ALTAY,ARAS, BARIŞ, ÇINAR, ERAY, EREN, EYMEN, HAKAN, KAYRA, KEREM, MİRZA, ÖMER, SAMET, TAYLAN, URAS, YAĞIZ, YAMAN

ben kız olursa annenın adına erkek olursa babanın adına yakın isimleri uyumlu isimleri çok begenıyorum.

:KK24:

Canim seninle ayni tarih gozukuyoruz bende isim konusunda cok kararsizim arda doruk baris emir suan secenekler arasinda ama cok kararsizim bulutta guzelmis:KK200:
Aaa evet ayni gözüküyoruz canim, Allah saglikla kavustursun ogullarimiza ins. Saydigin isimler hep güzel bence ama Emir artik cok sık kullaniliyor cok siradanlasti sanki :(

Aaa evet ayni gözüküyoruz canim, Allah saglikla kavustursun ogullarimiza ins. Saydigin isimler hep güzel bence ama Emir artik cok sık kullaniliyor cok siradanlasti sanki :KK43:
amin canım inşallah evet emir busıra cok duyuyoruz bide ayazı kime sorsam bu isimler kız olsa duru koyucaktm ama ıkıncıye kısmet artk :) güzel isim bulursak yine yazalım birbirimize :) senin ilk çocukmu ?

amin canım inşallah evet emir busıra cok duyuyoruz bide ayazı kime sorsam bu isimler kız olsa duru koyucaktm ama ıkıncıye kısmet artk :) güzel isim bulursak yine yazalım birbirimize :) senin ilk çocukmu ?
Evet canim, ilk cocuk hayirlisiyla :) Senin de öyle galiba? Kiz olsaydi ben Ekin düsünüyordum, kismet artik olur da ikinci kiz olursa :))
Tabii yazalim birbirimize, güzel fikirler cikabilir :)

Benim bir oğlum var ismi "çağın" herkes çok beğeniyor. Şimdi bir oğlum daha olacak bende çok kararsızım çınar ve kayra arasında kaldım
Çağın Çınar uyumlu ..kardeşler arası uyumlu isimleri seviyorum ya harf olarak ya da mana olarak bağlantı olmalı bence

Ali ile ömer güzel bence. . Ayrıca samet değil doğrusu Samed. . Ama Allahın ismi olduğu için yalnız konmaz..Abdulsamed konmalı..

2 gun once yengemle konsuyoduk.
Ali ismi asla eskimeyen bi isim diye. Oysaki sabahelerin zamanindan gunumuze gelen bi isim olmasina ragmen. Mesela babamin ismi Ali. Ama olasi bi cocugum oldu ilerde( ufukta evlilik yok bekarim), o zmn yine Aliyi dusunebilirdim. " eski jenetasyondan bi isim" diyemiyorum nedense bu isme.
Eger isim patlamasi devrine tahil olup cocugunuzun diger 9 ayni isimde cocukla sinifta ders gormesini istemiyosaniz, modaya uymayin.
Mesela ali moda degil. Ama eskide degil asla dedigim gibi. Mantiklimi? Mantikli.
Kisa bi isim oldugu icin ynina bi isim daha konula bilir.

Bunun yani sira samet ismini tek basina koymak uygun degildir dinimizce.
Es- Samed Allahin isimlerindendir. Tek konulamaz. Ekleme yapilmasi gerek. Benim kuzenime 12 yasindan sonra "abdul Samet" diye ekleme yaptilar yanlis oldugnu anlayip.

Back