Kerem güzelMerhabalar ,oğlum olacak inşallah onerebileceginiz erkek isimleri var mı acaba aklımda birkaç isim var ama halen arayış içindeyim yine de buraya yazıyorum veya sizlerinde bana onerebilecegi isimler varsa yazarsanız sevinirim .
Deniz ,
Asil,
Kerem,
Ali
Ve sizlerin de ekleyebileceğiniz .
Teşekkür ederim şimdiden
Aslında Kerem en sevdiğim ama yine de hem sizlere sormak hem de başka fikirler almak istedim , teşekkür ederimKerem güzel
Kerem ve Ali' yi begendim.Merhabalar ,oğlum olacak inşallah onerebileceginiz erkek isimleri var mı acaba aklımda birkaç isim var ama halen arayış içindeyim yine de buraya yazıyorum veya sizlerinde bana onerebilecegi isimler varsa yazarsanız sevinirim .
Deniz ,
Asil,
Kerem,
Ali
Teşekkür ederim şimdiden
Göktuğ resmen 2022 den sonra aşırı patladı popüler olarak bende çok seviyorum ama neredeyse 5 te 2-3 GöktuğBenim Altay ismi çok hoşuma gidiyor bu aralar, ondan önce Ömer ismini çok seviyordum. Göktuğ ismi de çok trendmiş bu aralar
Kötü mü geliyor animsayinca seslenince filan yoksa anlamından ötürü mu ? :)Asil hariç hepsi olabilir
Merhabalar ,oğlum olacak inşallah onerebileceginiz erkek isimleri var mı acaba aklımda birkaç isim var ama halen arayış içindeyim yine de buraya yazıyorum veya sizlerinde bana onerebilecegi isimler varsa yazarsanız sevinirim .
Deniz ,
Asil,
Kerem,
Ali
Teşekkür ederim şimdiden
Kız ben duymadım hiç Asil ne ara trend oldu da baydı hiç haberim yokDeniz ve Ali
Asil baydı artık :)
Asil ve Kerem bence :) sağlıkla gelsin inşallahMerhabalar ,oğlum olacak inşallah onerebileceginiz erkek isimleri var mı acaba aklımda birkaç isim var ama halen arayış içindeyim yine de buraya yazıyorum veya sizlerinde bana onerebilecegi isimler varsa yazarsanız sevinirim .
Deniz ,
Asil,
Kerem,
Ali
Teşekkür ederim şimdiden
Ben Artun koydum,fikir olsun diye söylüyorumMerhabalar ,oğlum olacak inşallah onerebileceginiz erkek isimleri var mı acaba aklımda birkaç isim var ama halen arayış içindeyim yine de buraya yazıyorum veya sizlerinde bana onerebilecegi isimler varsa yazarsanız sevinirim .
Deniz ,
Asil,
Kerem,
Ali
Teşekkür ederim şimdiden
KaanMerhabalar ,oğlum olacak inşallah onerebileceginiz erkek isimleri var mı acaba aklımda birkaç isim var ama halen arayış içindeyim yine de buraya yazıyorum veya sizlerinde bana onerebilecegi isimler varsa yazarsanız sevinirim .
Deniz ,
Asil,
Kerem,
Ali
Teşekkür ederim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?